Haberler

Kassam Tugayları: 91 İsrail Askeri Öldürdük

Güncelleme:

İsrail ordusuna karşı Gazze'de direnen Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, çatışmalarda 91 İsrail askeri öldürdüklerini açıkladı.

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının başlamasından bu yana 91'den fazla İsrail askerinin öldürüldüğünü açıkladı.

GÖĞÜS GÖĞÜSE ÇATIŞMA

Kassam Tugayları tarafından yapılan yazılı açıklamada, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının başlamasından bu yana 91'den fazla İsrail askerinin öldürüldüğü, yüzlercesinin de yaralandığı belirtildi. Açıklamada, "Ölen İsrail askerlerinin 91'den fazla olduğu, bu rakamın sadece direnişcilerle İsrail askerlerinin göğüs göğüse /yüz yüze girdikleri çatışmalarda direnişciler tarafından tespit edilen rakam" olduğu ifadelerine yer verildi.

İSRAİL ORDUSU '42' DİYOR

İsrail ordusu tarafından dün yapılan yazılı açıklamada, Gazze'ye yönelik saldırıların başladığı günden bu yana ölen İsrail askerlerinin sayısının 42'ye yükseldiği kaydedildi.

BİNİN ÜZERİNDE SİVİL ÖLDÜ

"Koruyucu Hat" adı altında 7 Temmuz'da Gazze'ye havadan saldırı başlatan İsrail ordusu, 17 Temmuz Perşembe akşamı da karadan saldırıya geçmişti. İsrail'in genellikle sivil yerleşim birimlerini hedef aldığı saldırılarda şu ana kadar bin 35 Filistinli öldü, 6 binden fazla kişi yaralandı.

Kaynak: AA / Güncel

İsrail Hamas Gazze Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (11)

ADANALİ:

israil yenilecek cC.

23
2
yanıtYanıtla
Hasan Adıyaman:

israiloğullarıda çocuk çocuk binlerce kişiyi öldürüp sakat bıraktı,evlerini yaktı ve yıktı, yani sizler az bile yapmışsınız.

21
1
yanıtYanıtla
ANTİ KEKO:

araplar ülkelerini düzgün koruyamıyorlar israillilere 13 yıl saldırdılar şimdide onlar saldırınca mı kötü oldu

3
18
yanıtYanıtla
MÜSLÜMANLIK:

1.5 MİLYARLIK MÜSLÜMAN DÜNYASI BİR İSRAİLİ BİTİREMİYOR YAZIKLAR OLSUN DÜNYA LİDERİ ERDOĞAN NERDE MADEM DAVOSTA RACON KESİYORSUN RACONUNUN ARKASINDA DUR HAREKETE GEÇ

14
7
yanıtYanıtla
chesschess083@hotmail.com:

O füzeleri nerden alıyorlar sanıyorsun.bilmeden konuşma boş boş

yanıt0
yanıt0
J.Ö.H METELER:

Bu yorumları beğenmeyenler kesin itrail destekli terör örgütü taraftarlarıdır. Babaları itrail onlara devlet(!) kurduracak ya

14
1
yanıtYanıtla
ahmet yerlikaya:

yav sonunda zaten hepsi olecek isarail ogullarinin bunlar yasanacak israil sanirim kiyameti hizlandirmak istiyor

11
2
yanıtYanıtla
TOSUN:

israil askerleri altin yapiyor filistin diren yakinda israil ucaklarini vuraca roketler gelir

12
1
yanıtYanıtla
GEREKSİZ:

BU HABERLERİ BAYRAM BAYRAM NİYE YAYINLIYORSUNUZ,, BIRAKIN ÇAPUTÇULAR ÜZÜLMEDEN MUTLU BİR BAYRAM GEÇİRSİNLER.

7
5
yanıtYanıtla
HASAN KIZILKAYA:

GÜÇ KİMDEYSE HAKLI O. KEŞKE FİLİSTİNLİ KARDEŞLERİMİZİN ELİNDE KİMYASALLAR VE GÜDÜMLÜ FÜZELER OLSAYDI. O ZAMAN BÜTÜN DÜNYA KANI DURDURMAK İÇİN ARABULUCULUK YAPACAKTI. TABİKİ ARABULUCUYA GEREK KALIR MIYDI, O DA AYRI...

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title