Haberler

Netanyahu: Askeri Operasyon Devam Edecek

Güncelleme:

İsrail Başbakanı Netanyahu, "Askeri operasyon devam edecek" dedi. Liberman ise "Hamas'ın sonu Naziler gibi olacak." dedi.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının devam edeceğini belirtti.
İngiltere Dışişleri Bakanı Philip Hammond ile parlamento binasında bir araya gelen Netanyahu, görüşmenin ardından yaptığı yazılı açıklamada, "Askeri operasyonu, İsraillilerin huzuru için başlattık ve bunu sağlayacağız" ifadesini kullandı.

"ASKERİ OPERASYONLAR DEVAM EDECEK"

"İsrail vatandaşlarını korumak için ne gerekiyorsa yapacaklarını" vurgulayan Netanyahu, şunları kaydetti: "Kara operasyonunu, tünelleri yok etmek için başlattık. Operasyonun yüzde yüz başarılı olma garantisi olmayabilir. Ancak askeri operasyonlar elde edilen somut başarılarla devam edecek. "

NETANYAHU TEŞEKKÜR ETTİ

Netanyahu ayrıca İngiltere'ye ait "Brithish Airways"in İsrail'e seferlerini devam ettirdiğini hatırlatarak, verdikleri destekten ötürü Hammond'a teşekkür etti.

İNGİLTERE HAMAS'I SUÇLADI

İsrail radyosunun haberine göre de Hammond, devam eden saldırılar konusunda Hamas'ı suçladı ve tarafları en kısa zamanda ateşkes yapmaya çağırdı. Hammond ayrıca ülkesinin, kendini savunma konusunda İsrail'in yanında olduğunu dile gitirdi.

LIBERMAN: HAMAS'IN SONU NAZİLER GİBİ OLACAK

Öte yandan İçişleri Bakanı Gideon Sa'ar, basına yaptığı açıklamada, "İsrail halkı eğer füzelerden korunup güvenliğini sağlamak istiyorsa savaşa devam etmelidir" dedi.

Dışişleri Bakanı Avigdor Liberman ise Hammond'la yaptığı görüşmede, "İsrail'in, köy ve kentlerine atılan roketlere müsade etmesi mümkün değildir. Bunları durdurmak için elimizdeki tüm imkanları kullanacağız. Hamas'ın hedefinde Yahudileri yok etmek vardır, tıpkı Naziler gibi. Onun için Hamas'ın sonu Nazilerin sonu gibi olacak" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Avigdor Liberman İsrail Hamas Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

emrah:

senin allah belani versin ,senin sonun aci cekerek can veresin allah buyuk kurban oldugun allahin sizin kokunuzu kurutsun .l kadar can aldinizki tasa tapan beyinsizler

30
3
yanıtYanıtla
SSattalias@gmail.com:

TAŞA TAPAN DERKEN?

yanıt0
yanıt0
Günahkar:

israil er gec yok olacak Allah sabırlıdır Sabretmezseydi Ebu Celil yaşarmıydı Firavunlar doğarmıydı Bunların sonu onlardan da kötü olacak

20
0
yanıtYanıtla
İŞTE BU:

RESİME ARKADAKİLERE BAKIN HEPSİNİN SURATI BİR KARIŞ(ALLAH DAHA BETER ETSİN) NETENYAHU''YU Bİ KAŞIK SUDA BOĞARLAR(İNŞALLAH)

15
0
yanıtYanıtla
CCC:

ÇOCUKLAR ÖLÜYOR, NEDENYAHU

14
1
yanıtYanıtla
Birisi:

Karşınızda silahsız, radarsız, topu, tankı , uçağı , helikopteri olmayan kadın çocuk yaşlı mazlum insanları bombalamak savaş mıdır , askerlik midir ulan utanmaz alçak yahudiler !!! Şu resimdeki mikropların hepsi de kendilerini zafer kazanan komutanlar zannediyorlar herhalde. Sizden savaşarak can vererek aldıkları birkaç hafif silahla nefsi müdafaa için çarpışan mücahidi yoketmek adına işlediğiniz barbar cinayetleri kahramanlık mı sanıyorsunuz dünyanın en adi yaratıkları ? Azgınlığınız arttıkça başınıza patlayacak belanın şiddeti de artar ve geliş zamanı daha hızlı yaklaşır.

4
0
yanıtYanıtla
s55:

ben burada hiç kimseye kızmıyorum bunlar atatürkden korkularına ülke kuramadılar anamızı ağlatır diye atatürkün vefatını beklediler ve ülkelerini kurdular kurdukdan 12 saat bile geçmeden savaş çıkdı araplar saldırdı araplarıda püskürtdüler araplar adam gibi savaşsaydı şuanda İsrail diye bir yer yokdu

3
0
yanıtYanıtla
ANTEPLİ.V:

VURUN VURUN nasıl olsa meydan boş Müslümanlar oyuna gelmiş birbirlerini yiyor Hamas tek başına El fetihde uyuyor siz devam edin sizden ancak böyle vanpirlik beklenir. Hittler size az yapmış

2
0
yanıtYanıtla
ke-mal:

sonun senden öncekine benzer insallah

0
0
yanıtYanıtla
MÜSLÜMANLAR:

HİRLER YAHUDİLERE YAPTIĞI İŞİ YARIM BIRAKMIŞ ŞİMDİ BİZ MÜSLÜMANLAR İSRAİLLERİ YAHUDİLERİ SONSUZA DEK YOK EDECEYİZ ACIMIYACAYIZ ÇÜNKÜ YAHUDİLER KİMSEYE ACIMIYOR ARTIK MÜSLÜMANLIK UYANDI

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title