Haberler

Kassam Tugayları 6 İsrail Askerini Öldürdü

Güncelleme:

İsrail askerlerine karşı savaşan Kassam Tugayları, Gazze'nin çeşitli bölgelerindeki çatışmalarda 6 İsrail askerinin öldüğünü açıkladı.

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerindeki çatışmalarda 6 İsrail askerinin öldüğünü belirtti.

ÇATIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Kassam Tugayları'ndan yapılan yazılı açıklamada, İsrail askerleriyle Gazze'nin kuzey, güney ve doğusunda çatışmaların devam ettiği belirtilerek, bugünkü çatışmalarda askeri araçlara yönelik bombalı eylemlerde ölenlerin dışında 6 İsrail askerinin hayatını kaybettiği kaydedildi.

99 ROKET FIRLATILDI

Kassam Tugayları tarafından İsrail'in kasaba ve şehirlerine 99 roketin atıldığı ifade edilen açıklamada, bunlardan 10'unun Tel Aviv'e isabet ettiği belirtildi.

İSRAİL ORDUSU: 3 ASKER ÖLDÜ

İsrail ordusu, yaptığı yazılı açıklamada, 3 askerinin öldüğü, 28 askerin yaralandığını duyurmuştu. Batı Şeria'da 12 Haziran'da kaybolan 3 Yahudi yerleşimcinin 18 gün sonra ölü bulunmasının ardından Filistinli genç Muhammed Ebu Hudayr, 2 Temmuz'da kaçırılmış ve yakılarak öldürülmüştü. İsrail, olayların ardından 7 Temmuz'da "Koruyucu Hat" adı altında Gazze'ye havadan, 17 Temmuz Perşembe akşamı da karadan saldırıya geçmişti.

Kaynak: AA / Güncel

İsrail Hamas Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (46)

efsane:

Müslümanları siyaseten en zayıf olduğu günümüzde ümmetin izzetini koruyan,vatanını,milletini,iffetini,malını ,canını en iyi şekilde koruyan kahraman mücahitlere selam. Allahımız(cc)en büyük zaferleri nasip etsin inşallah.

33
0
yanıtYanıtla
Selami Binici:

Allahu Ekber Allahu Ekber .Rabbime şükürler olsun.Rabbim Kassam Tugaylarının yanında yardımcıları olsun.Yahudi pisliklerini yok etsin.

32
0
yanıtYanıtla
kral:

şerefsiz pkk köpekleri sizede sıra gelecek

21
7
yanıtYanıtla
hasanmutlu-tuerk@t-online.de:

irecep varken pkkya birsey olmaz, bekliyecez daha apoyu bile salacak belki ondan sonra millet uyanacak

yanıt0
yanıt0
adıyamanlı:

şerefsiz arap ülkeleri utansın dualarımız sizinle el kasam tugayı allah yar ve yardımcunız olsun bizim gözümüzde allahın gönderdiği ebabil kuşlarısınız

26
1
yanıtYanıtla
MÜSLÜMANLAR:

HELAL OLSUN KASSAM TUGAYLARI TÜRKİYE VE DÜNYADAKİ TÜM MÜSLÜMANLAR SİZİNLE İSRAİLLER TERORİSTTİR İŞKALCİDİR

27
0
yanıtYanıtla
muhammed zagros:

RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.BOL KAFİR ÖLDÜRMELER. KÖKLERİNİ KAZIN BU ŞEREFSİZ İSRAİLİN.RABBİM İSRAİLİ KAHRETSİN İNŞ.

22
2
yanıtYanıtla
ali:

Allah yardımcınız olsun. Şerefsiz Yahudilerin kellesini almayı nasip etsin

24
0
yanıtYanıtla
Ali Faruk:

gebertin aslanlarım bu islam ve insan düşmanlarını

21
0
yanıtYanıtla
osmanlı:

İSRAİL ORDUSU O KADAR KORKAK Kİ, KORKUSUNDAN TÜM TEKNOLOJİSİNİ KULLANIYOR.ÖLDÜRDÜĞÜDE SİVİL HALK.SADECE KARADAN SAVAŞIRLARSA HAMASA YENİLİRLER ÇÜNKÜ.

21
0
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title