Haberler

ABD Dışişleri Bakanı İsrail-Filistin Ateşkesi İçin Mısır'a Gidecek

Güncelleme:

ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, İsrail ile Filistin arasında ateşkes sağlanması için görüşmelerde bulunmak üzere Mısır'a gidecek.

ABD Dışişleri Bakanı John Kerry'nin, İsrail ile Filistinli gruplar arasında ateşkes sağlanması için görüşmeler yapmak üzere Mısır'ı ziyaret edeceği bildirildi.

KRİTİK GÖRÜŞME YARIN

Diplomatik kaynaklardan alınan bilgiye göre, Kerry, Gazze'yi bombalamaya devam eden İsrail ile Filistinli gruplar arasında ateşkesin sağlanması için görüşmeler yapmak üzere yarın Mısır'a gelecek.

İsrail'de yayın yapan Kanal 10 televizyonu da herhangi bir tarih vermeksizin, Kerry'nin, Mısırlı yetkililerle, ateşkesi görüşmek üzere ülkeyi ziyaret edeceğini duyurdu.

"MISIR ARABULUCULUK YAPACAK"

Haberde, Hamas Siyasi Büro Başkan Yardımcısı Musa Ebu Merzuk'un Kahire'de bulunması dolayısıyla "Mısır'ın ateşkes için arabuluculuk yapabileceği" değerlendirmesine yer verildi.

Mısır Dışişleri Bakanlığından dün yayımlanan açıklamada da Dışişleri Bakanı Samih Şükri'nin, İsrail'in Gazze saldırılarına ilişkin Kerry ile telefon görüşmesi yaptığı bildirilmişti.

Kaynak: AA / Güncel

John Kerry Filistin İsrail Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
500

Yorumlar (12)

TOKMAK:

BU AKP LILER 2010 YILINDA MAYIN TEMIZLETECEĞIZ DIYE SURIYE SINIRIMIZI İSRAİLE SATMIŞLARDI MAHKEMEDEN DÖNDÜ...DAHA O İŞ BİTMEDEN KURECIKTE YAHUDILERE RADAR ÜSSÜ KURDULAR...ŞİMDİ ÇIKMIŞ UTANMADAN GAZZE EDEBIYATI YAPIYORLAR..ULAN PEŞMERGEDEN ALDIĞINIZ PETROLÜ İSRAILE SATAN SİZ DEĞİL MİSİNİZ??AYLARDIR ERDOGANIN GEMİLERİ İSRAİL HAYFA LİMANINA YÜK BOŞALTIYOR;SİZ NE TÜR İNSANLARSINIZ??HİÇ UTANMANIZ YOK MU??

5
5
yanıtYanıtla
alim.gurbuz_85@hotmail.com:

send istiparatami calisiyorsun atmasi bedava tabi iftiraci chp li seni kaynak göster bakalim salada biraz ufak sala

yanıt0
yanıt0
Almanyali_66:

Misir mi ? Hani su Darbeci Misir mi ? Su sinsi pardon Sisinin Misiri mi ? Niye o ? Cok mu sevilir sayilir bir Kisi veya Ülke ? Ne Alaka..... Sen niye arabuluculuk yapmiyon ? Ay pardon...sen zaten Israilin Kankisisin..... Tövbe Tövbe... gidin isinize de birbirinizi yersiniz INSALLAH

10
0
yanıtYanıtla
asd:

Allah belanızı versin

7
2
yanıtYanıtla
TİPE BAK:

HABERİ TIKLAMADAN ÖNCEKİ ADAMIN RESMİNE BAKIN TOSLAMAK ÜZERE HAZIR BEKLEYEN İSPANYOL BOĞASI GİBİ BAKIYOR

6
1
yanıtYanıtla
guvmann:

haberler .com abd ve israil sitesidir bilginiz olsun

4
3
yanıtYanıtla
cewlik 12:

bizler her türlü belayi hakediyoruz.....

3
4
yanıtYanıtla
inanmayın:

yalan.

3
4
yanıtYanıtla
Emekçi Ali:

beraberinde daha çok insanları öldürecek bombalarda götürmüştür.

4
1
yanıtYanıtla
TUNCAY:

recoyu gönderin tıpası yemiyor artık uzun zaman oldu gidecekti gidemiyor yemiyor herhalim akpliler

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title