Haberler

Hamas, İsrail'in Askeri Üssünü Vurdu

Güncelleme:

Kassam Tugayları'nın, İsrail'in Aşdot kentine attığı füzelerden birinin Sdot Miha Askeri Üssüne isabet ettiği açıklandı.

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'nın, İsrail'in Aşdot kentine attığı füzelerden birinin "Sdot Miha Askeri Üssü"ne (Kinaf 2) isabet ettiği belirtildi.

"HEDEFLERİMİZİ VURDUK"

Kassam Tugayları'ndan yapılan açıklamada, " İsrail'e attığımız füzelerle Aşdot'daki hedeflerimizi vurduk. Özel kaynaklarımız füzelerden birinin Sdot Miha Askeri Üssü'ne isabet ettiğini bildirdi." denildi.

Açıklamada, söz konusu üssün, "Arrow 2" hava savunma sistemi ve nükleer başlık taşıyan "Jericho-2" füzelerinin bulunduğu üss olduğu da kaydedildi.

"İSRAİL'DEN GAZ BOMBASI"

Öte yandan, sabah saatlerinde İsrail ordusunun Gazze'nin sınır bölgelerine gaz ve aydınlatma fişeği attığı ifade edildi.

Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre, sınır bölgelerine atılan bombalar, ekili alanlara ve bazı evlere zarar verdi.

Batı Şeria'da 12 Haziran'da kaybolan 3 Yahudi yerleşimcinin 18 gün sonra ölü bulunmasının ardından Filistinli genç Muhammed Ebu Hudayr, 2 Temmuz'da Yahudi yerleşimciler tarafından kaçırılmış ve yakılarak öldürülmüştü. İsrail, bu olayların ardından 7 Temmuz'da Gazze'ye "Koruyucu hat" adı altında operasyon başlattığını duyurmuştu.

YÜZLERCE KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

İsrail'in bu çerçevede Gazze'ye düzenlediği saldırılarda şimdiye kadar, 172 kişi hayatını
kaybetti, bin 268 kişi yaralandı.

Kaynak: AA / Güncel

İsrail Gazze Hamas Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (53)

VOYVODA:

İran ALLAH rızası için ürettiğin atom bombasının birini at şu katillerin üzerine

37
0
yanıtYanıtla
Safmısınsaf@mailinator.com:

:)) Hayal görüyorsun. Dümdüz ederler iranı. Hamasın attıgı füzelerin çoğunu havada yok etti adamlar. Bilgin yoksa acı çekersin bu kadar basit

yanıt0
yanıt0
F İ L İ S T İ N:

yere giresin israil.... az kaldı hepiniz G E B E R E C E K S İ N İ Z...

24
4
yanıtYanıtla
Emre...:

Yalan...Yalan...İnanmayın Şu ana kadar israile bir mermi düşmemiştir attılarsa da kendileridir kamuoyu yaratmak içindir...Yazıklar olsun sana lanet israil...Bırak mazlumun yakasını...

24
1
yanıtYanıtla
kızıl elma:

birgün bizim çocuklarımız büyüyecek ve bu bölgede ne israilli nede bir pkk lı barınabilecek. Allah ömür verirse hepiniz seyredeceksiniz...

18
6
yanıtYanıtla
KIZIL YILDIZahmet@hotmail.com:

şu anda elinde büyümüş hiç çocuğunuz yokmu israil 50 yıldır var pkk 30 yıldır var hiç mi büyümüş çocuğunuz yok varsada elmemı topluyollar..

yanıt0
yanıt0
amin diyelim:

lanet olsun israil sana ve yardim edenlere

22
1
yanıtYanıtla
Gerçekler:

İsrailin jetlerine Mersin''den yakıt yüklemesine izin veren bir hükümet varken siz neyin kavgasını ediyorsunuz? Hepimiz Yahuduyiz deyin olsun bitsin..

19
4
yanıtYanıtla
Emekçiii Ali:

EY HAMAS, EY HİZBULLAH,EY EL FETİH gün bu gündür,uyanın ve düşmanı öldürün,ağlatın,perişan edin onlarda rahat etmesinler,rahat uyumasınlar,kadınlarınıza çocuklarınıza tecavüz ediyorlar sizlerde aynısı yapın kendi aranızdaki ingiliz fitneliğini, düşmanlığı bırakın birleşin ve düşmanı kalbinden vurun ki bir daha aynı tecavüzleri yapmaktan korksun,inanın sizler vurdukça düşman kaçacaktır,yaşasın özgür filistin,

17
5
yanıtYanıtla
huntürkü:

nerde Müslümanlar oruç tutup namaz kılanlar.nerdesiniz.nefesinizmi kesildi...

22
0
yanıtYanıtla
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title