Haberler

Hamas: İsrail Özel Birliği Geri Çekildi

Güncelleme:

Gazze'nin 3 farklı bölgesine girmeye çalışan İsrail özel güçleri, Filistinli gruplar ile yaşanan şiddetli çatışmaların ardından geri çekilmek zorunda kaldı.

Gazze'nin 3 farklı bölgesine girmeye çalışan İsrail özel kuvvetlerinin, Hamas'ın İzzeddin el-Kassam Tugayları ve Filistinli gruplar ile girdikleri şiddetli çatışma sonucu geri çekildikleri bildirildi.

İSRAİL BÜYÜK ZAİYAT VERDİ

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'ndan yapılan yazılı açıklamada, Kassam mücahitlerinin, Refah'ın doğusundaki Hasinat bölgesine sızmaya çalışan İsrail özel güçlerine karşı yüz yüze çatıştıkları ve mücahitlerin büyük zayiat verdirmesi üzerine geri çekilmenin sağlandığı belirtildi. Açıklamada ayrıca, " Gazze'nin kuzeyinde bulunan Beyt Hanun beldesindeki ziraat okulu yakınına sızmaya çalışan İsrail özel kuvvetleriyle şiddetli çatışmaya girerek geri çekilmelerini sağladık" ifadesi kullanıldı.

GERİ ÇEKİLŞMEK ZORUNDA KALDILAR

Bu arada, Gazze'nin güneyindeki Han Yunus'a sızmaya çalışan İsrail özel kuvvetlerinin de çatışmalar sonucu geri çekilmek zorunda kaldığı kaydedildi. Görgü tanıkları da Han Yunus'un doğusuna sızmaya çalışan İsrail özel kuvvetlerinin, çatışmaların ardından geri çekilmek zorunda kaldığını dile getirdi.

Kaynak: AA / Güncel

İsrail Hamas Gazze Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (58)

kapkara:

şimdi cihat zamanı yokmu ülkemde gitmek isteyenleri organize edecek örgütler...

38
1
yanıtYanıtla
cengizzz:

hahahaha büyük zahiyat vermişler :D atılan 3 tane maytap 2 tane çatapat yüzünden 1 israil askerinin elbisesi kirlenmiş 2 tane aractada hafif leke oluşmuştur BÜYÜK ZAHİYAT ...

6
28
yanıtYanıtla
hakan tepewhakanwww@hotmail.com:

pıs yahudı

yanıt0
yanıt0
ayhannesih-16@hotmail.com:

HAKSIZLIK KARŞISINDA EĞİLMEYİNİZ ÇÜNKÜ HAKKINIZLA BERABER ŞEREFİNİZİDE KAYBEDERSİNİZ DEMİŞ H.Z ALİ R.A Şerefini kaybeden tarafsızlar

yanıt0
yanıt0
doğrucusadfas@hotmail.com:

zahiyat ne? zaiyat olmasın o

yanıt0
yanıt0
ALİYE:

FETİH SÜRESİNİ OKUYALIM RABBİMİN YARDIMI HERŞEYDEN ÜSTÜNDÜR.

25
6
yanıtYanıtla
akçam@m.m:

Allah belanı versinnnnn İsrail

31
0
yanıtYanıtla
sahaf:

Dualarımız sizinle.... Siz cephede şehadet için mücadele de biz Rabimizden bu davanın zafer sonuçlanması için secdede...

27
1
yanıtYanıtla
coşkun:

İSRAİL Kıçın yiyorsa ,kara savaşına devam et...Babasını ,Annesini,kardeşini ,çocuğunu ÖLDÜRDÜĞÜN FİLİSTİNLİ GENÇLERLE Yüz yüze gel,...!! EY İSRAİL Bu gençleri ÖLDÜREBİLİRSİN,Asla YENEMEZSİN,Boyuneğdiremezsin Senin ASKERİNİN gözünü Elleriyle oyarlar..

26
1
yanıtYanıtla
Müslüman:

Dualarımız sizinle kardeşlerimiz

25
1
yanıtYanıtla
Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title