Haberler

İsrail'in Gazze Saldırılarının Protesto Edilmesi

Güncelleme:

Bayburt AFAD-SEN İl Başkanı Fehmi Okur, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını kınadı.

Bayburt AFAD-SEN İl Başkanı Fehmi Okur, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını kınadı.

Okur, yaptığı yazılı açıklamada, İsrail'in, sahur ve iftar vaktinde sivil insanların üzerine bomba yağdırdığını ifade etti.

İsrail'in karakterine uygun şekilde insan haklarını ihlal etmeye ve insanları öldürmeye devam ettiğini belirten Okur, şunları kaydetti:

"Terör devleti İsrail, ramazan ayında yeni bir kuşatma başlattı. İşgal güçleri evleri basıyor, gençleri topluyor, Filistin halkını hukuksuz bir şekilde tutukluyor. Günlerdir ramazan ayında sahur ve iftar vakti sivillerin üstüne bombalar yağdırıyor. Seyir halindeki araçları havaya uçuruyor, meskenleri buldozerlerle yıkıyor, çocukları vuruyor, camiden çıkan insanlara kurşun yağdırıyor. Bu saldırılar sonucu şu anda yüzlerce şehidimiz ve binlerce yaralımız var. Ramazan ayında tüm insani değerleri İsrail bir kez daha ayaklar altına almıştır, katliamlar zincirine bir yenisini daha eklemiştir. Siyonist İsrail insanlığın ortak utancıdır. Katil İsrail'i kınıyor ve lanetliyoruz." - Bayburt

Kaynak: AA / Yerel

Bayburt İsrail Gazze Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title