Haberler

İsrail'in Gazze Saldırılarının Protesto Edilmesi

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının insanlık ayıbı olduğunu bildirdi.

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının insanlık ayıbı olduğunu bildirdi.

Köksoy, yaptığı yazılı açıklamada, Gazze'de yaşananların bir vahşet olduğunu ve dünyanın seyirci kalmak yerine, artık dur demesi gerektiğini belirtti.

Saldırıların kabul edilemeyeceğini ifade eden Köksoy, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"İsrail insanlığın en yüz karası suçlarını işlediğini, insanlık dışı girişimleri ve cinayetlerine, insafsızlığına yeni bir sayfa daha ekledi. Siyonist rejimin Filistin halkının kahramanca direnişi karşısındaki çaresizliğini kanla gözyaşıyla insafsızca saldırıları asla kabul edilemez. Şiddetle nefretle kınıyorum. İsrail'in, masum insanları ve çocukları hedef alarak, savaş suçu işliyor. Filistin halkını koruma sorumluluğu noktasındaki iradesizlikleri olduğunu ne yazık açık ve net bir şekilde görülüyor. Dünya kamuoyunun, tüm uluslararası kuruluşların, bağımsız ülkeler ve insan hakları savunucusu kurumlardan, ellerindeki tüm imkanları kullanarak, Gazze halkını savunmak, katliamları durdurmak, masum insanların zulmüne son vermek için acil olarak girişimde bulunmaları şart. Bu hem ülke olmanın hem insan olmanın gereğidir. Filistin'deki kardeşlerimizin acılarını yürekten paylaşıyor, bu mübarek gün ve gecelerde Allah yardımcıları olsun. Masum çocuklara kıyan insanlığı unutmuş İsrail'i kınıyorum." - Ardahan

Kaynak: AA / Yerel

Faruk Köksoy Ardahan İsrail Gazze Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title