Haberler

İsrail Hapishanelerindeki Filistinlilere Destek Gösterisi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Gazze'deki Kızılhaç binası önünde toplanan Filistinli aileler İslami Cihad Hareketi'nin önde gelen isimlerinden Yasir Salih ile röportaj İsrail hapishanelerindeki Filistinlilerin ailelerinden detaylar İsrail hapishanelerindeki Filistinli tutuklular için Gazze'de dayanışma gösterisi düzenlendi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Gazze'deki Kızılhaç binası önünde toplanan Filistinli aileler

İslami Cihad Hareketi'nin önde gelen isimlerinden Yasir Salih ile röportaj

İsrail hapishanelerindeki Filistinlilerin ailelerinden detaylar İsrail hapishanelerindeki Filistinli tutuklular için Gazze'de dayanışma gösterisi düzenlendi. Gazze'deki Kızılhaç binası önünde toplanan Filistinli aileler, yakınlarının fotoğraflarını taşıyarak, İsrail hapishanelerindeki Filistinli tutukluların serbest bırakılması çağrısında bulundu. Gösteriye, tutukluların haklarıyla ilgili kurumlardan temsilciler ve birçok grubun lideri katıldı.

Aynı zamanda Ulusal ve İslami Güçler Esirler Komitesi de dün hayatını kaybeden Filistinli mahkum Yasir Hamduna için bir taziye çadırı kurdu.

Kaynak: AA / Güncel

İsrail Gazze Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title