Haberler

İsrail Gazetesi Ha'aretz: İsrail ve Türkiye Gizlice Görüştü

Güncelleme:

Ha'aretz, İsrail Dışişleri Bakanlığı Genel Direktörü Dore Gold ile Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu'nun Roma'da gizlice görüştüğünü iddia etti.

İsrail'in önemli gazetelerinden Ha'aretz İsrail Dışişleri Bakanlığı Genel Direktörü Dore Gold ile Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu'nun İtalya'nın başkenti Roma'da gizli bir görüşme yaptığını öne sürdü.

Gazete, görüşmenin 7 Haziran'daki genel seçimlerden sonra gerçekleştiğini belirtti. Gold'un pazertesi günü Sinirlioğlu ile görüşmek için Roma'ya hareket ettiğini öne sürdü. Haaretz görüşmenin "bir yıllık aradan sonra iki ülke arasında uzlaşma sağlamak üzere yapıldığını" yazdı.

DIŞİŞLERİ KAYNAKLARI: YORUM YOK

CNN Türk'ün ulaştığı Dışişleri kaynakları İsrail gazetesinin iddiasını ne doğruladı ne de yalanladı. Kaynaklar, CNN Türk'e yaptıkları açıklamada "yorum yok" demekle yetindi.

GİZLİ GÖRÜŞME

Gazete, görüşmeden İsrail Ulusal Güvenlik Danışmanı Yossi Cohen ve Başbakanlık Ofisi Türkiye Özel Temsilcisi Joseph Ciechanover'ın haberdar olmadığını belirtti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Dışişleri Bakanlığı Feridun Sinirlioğlu İsrail Roma Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (208)

yalcinmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

akp , disinda hepisi yalan söylüyor , tüm dünya akp ye karsi. tek dürüst insanlar akp de dir , Israel ile görüsmüs , yalan.

9
34
yanıtYanıtla
63mobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

ak troler one munut

36
4
yanıtYanıtla
MAKARNACI MÜSLÜMAN:

''Sayın Öcalan aldığı kellelerin değil düşüncelerin hesabını veriyor. '' Yazık ya insanlar düşüncelerinden dolayı lütfen hapis yatmasın. Sayın Erdoğan bile bir şiir okudu diye hapis yattı. Sayın Öcalan ne ise sayın Erdoğan da odur. Yani bunlar kader mahkumudur. Lütfen Sayın Öcalan''ı salalım arkadaşlar.

11
27
yanıtYanıtla
Mert:

Ne oldu makarnacılar beğenmediniz mi ama ben söylemedim Sayın Erdoğan söyledi :)

yanıt2
yanıt2
GERi ZEKALI SENiiiiiiiii:

sen hic SAZAN baligi yedin mi ?????????

yanıt2
yanıt2
OSMAN:

şöyle bol soslu bir makarna olsa da afiyetle yesek.

yanıt0
yanıt1
TurkkanMobil-IOS:

Bilalin gemilerini marine traffic sitesinden takip edin bakalım en çok hangi ülkeye gidip gelmiş. Hay sizi makarna kafalar ya.

24
10
yanıtYanıtla
37 53 RTE AKP 1453mobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Yalan haber! İftira! Hiçbir haberde böyle birşey yok.

4
28
yanıtYanıtla
Gercek TürkMobil-IOS:

Yahudi söylerse yazarsa kesin külliyen yalan

8
22
yanıtYanıtla
ali kılıç:

israilin kucagında ne zaman indi ki bu hükümet anında ipini cekerler laf olsun diye efelik yapıyorlar ara sıra ticarat hacmine bakıldıgında her şey ortada

28
2
yanıtYanıtla
Tüm 208 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title