Haberler

İsrail Dünyayı Makyajlı Fotoğraflarla Kandırıyor

Güncelleme:

İsrail'de Hamas füzeleriyle yaralananların birçoğunun makyaj ürünü olduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Batı Şeria'da 12 Haziran'da kaybolan 3 Yahudi yerleşimcinin 18 gün sonra ölü bulunmasının ardından Filistinli genç Muhammed Ebu Hudayr, 2 Temmuz'da Yahudi yerleşimciler tarafından kaçırılmış ve yakılarak öldürülmüştü. Bölgede gerginliğin tırmanmasıyla İsrail, pazartesi günü Gazze'ye yönelik "Koruyucu Hat" adı altında operasyon başlattığını duyurmuştu.

50 İSRAİL VATANDAŞI YARALANDI

İsrail ordusunun 4 günden bu yana Gazze'ye düzenlediği saldırılarda 86 kişi öldü, 600'den fazla kişi yaralandı. Buna karşın, Gazze'den atılan Hamas'a ait füzelerden yaralanan İsrail vatandaşlarının sayısı 50'yi geçmiyor. Bunların çoğunluğunun da yaşanan panikten kaynaklandığı açıklanmıştı.

İSRAİL'İN MAKYAJLI YARALILARI

Bu veriler ortadayken, İsrail'e atılan yüzlerce Hamas füzesiyle ilgili çarpıcı bir iddia daha gündeme geldi. Asfaltı bile delemeyen bu füzelerle yaralananların, aslında fotoğraflanmadan önce makyaja tabii tutulduğuna dair bir fotoğraf internete düştü.

Sosyal medyada paylaşılan bu fotoğraf, İsrail politikasının dünyayı nasıl kandırdığını bir kez daha ortaya koydu.

İşte sosyal medyayı karıştıran o kare;

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Batı Şeria İsrail Gazze Hamas Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (59)

Çakır:

Bu İsraillilerin yaptığı zulümler ve katliamlar, Atatürk''ün yaptıklarına ne kadar benziyor değil mi? Atatürk''ü mü örnek alıyorlar anlamadım ki!

125
35
yanıtYanıtla
CTRL Vleyla00700@hotmail.com:

Yunus ..bugüne kadar sığır gibi mi yaşadın bilmiyorum ama; attürkün bu İslam ümmetine yaptıklarını bilmiyorsan Sus ki adam sanalım seni...

yanıt0
yanıt0
esas ataturkcu:

ne hikmetse yine israil ramazani bekleyip saldirdi karsi taraf oruclu oldugu icin ustunluk saglamaya calisiyorlar ama bilmiyorlarki o oruclu insanin yaninda ALLAH var !!!!!!!!!!!

56
4
yanıtYanıtla
refsfdsdf@hotmail.com:

ahahaha

yanıt0
yanıt0
esas ataturkcuyobaz112@gmail.com:

israiln kpege gulmus

yanıt0
yanıt0
Ahmet Koç:

Tamam .İsrailin yaptığı tabii ki doğru değil.Kınıyoruz..Çeşitli ülkelerin kuklası olmuş ,kendine dinci diyen örgütlerin maşası haline gelmiş filistinlilerin hiç mi kabahati yok. Medeni dünyanın bir parçası olacakları yerde, karanlık zihniyetlerin peşinde gitmiyorlar mı?

3
50
yanıtYanıtla
Kularzubasar_dedeoglu@hotmail.com:

Sayın Ahmet KOÇ merak ediyorum; acaba neyin kafasını yaşıyorsunuz ???

yanıt0
yanıt0
MARDİNLİ:

Peygamberim buyuruyor“Müslümanlar, Yahudilerle harp etmedikçe kıyamet kopmayacak. Harp olacak ve Müslümanlar onları yenip öldürecekler. Öyle ki, Yahudiler ağaç ve taşların arkasına saklanacaklar, o ağaç ve taşlar konuşarak, “Ey Müslüman, ey Allah’ın kulu, arkamda bir Yahudi var, gel onu öldür,” diyecek. Sadece /arkad ağacı haber vermeyecek, çünkü bu ağaç, onların ağacıdır.Tehlikeli dikenlere sahip olan bu ağaç, Filistin havalisinde Yahudiler tarafından halen çok yaygın bir şekilde dikilmektedir…

40
6
yanıtYanıtla
mathajd@mynet.com:

adam hadis yazmış millet niye beğenmemiş biri açıklayabilrmi hadisi begenip begenmemek ne haddinize kafirmisinizki hoşunuza gitmedi bu yorum ?

yanıt0
yanıt0
özdiyarbakırlı2121:

ALLAHIN laneti üzerinize olsun .....................

45
0
yanıtYanıtla
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title