Haberler

İsrail Uyardı: Esad, Türkiye'yi Kimyasal Füzelerle Vurur

Güncelleme:

MOSSAD'ın Eski Başkan Yardımcısı Maidan, Suriye'ye yönelik olası operasyon konusunda Ankara'ya kimyasal silah uyarısında bulundu.

İsrail gizli servisi MOSSAD'ın eski Başkan Yardımcısı ve İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu'nun şu anki enerji ve güvenlikten sorumlu temsilcisi David Maidan'ın, Suriye'ye yönelik operasyon konusunda Ankara'ya bazı uyarılarda bulunduğu öğrenildi. Maidan'ın, Suriye'nin elindeki kimyasal silahlara ve uzun menzilli füzelere dikkat çektiği kaydedildi.

OPERASYON RİSKLERİNİ ANLATTI

Taraf gazetesinin haberine göre, Türkiye'nin Suriye'ye ait uçağı düşürmesinin ardından, pazartesi günü, Maidan'ın gizlice Ankara'ya geldi ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile görüştü. Görüşmede, Maidan'ın, Suriye konusunda Ankara'ya bir takım uyarılarda bulunduğu öğrenildi. Buna göre, Maidan, Ankara'nın Suriye'ye yönelik olası operasyonun risklerine dikkat çekti. Maidan'ın, Suriye'nin elinde bulunan kimyasal silahlara ve uzun menzilli füzelere dikkat çektiği ifade edildi. Zira Suriye, dünyanın en büyük kimyasal silah stoklarına sahip ülkeler arasında yer alıyor.

SURİYE'NİN ÇOK SAYIDA FÜZESİ VAR

Ayrıca, Suriye Ordusu'nun elinde Rusya ve Çin'e ait çok sayıda orta ve uzun menzilli füze bulunduğu ve bunların ciddi bir kısmının, Türkiye'nin doğu ve güneydoğu bölgelerini vurabilme kapasitesine sahip olduğu biliniyor. Hatta bazı füzelerin, Ankara'yı bile vurabilecek kapasitede olduğu dile getiriliyor.

İLİŞKİLER GELİŞİYOR

Bu arada, Türkiye ile İsrail arasındaki ilişkilerin ABD'nin istediği istikamette "olumlu'' yönde geliştiği ifade ediliyor. Diğer yandan, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'ye yönelik bir operasyona sıcak bakmadığı dile getiriliyor. (Kaynak: Taraf gazetesi)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

türkiye İsrail Suriye Güncel Haberler

500

Yorumlar (321)

zzelihakaratasadana@hotmail.com:

sandık başında AKP belasından kurtulmalıyız.yoksa sonumuz arap ülkelerine döner

49
47
yanıtYanıtla
mmunlu1969@hotmail.com:

asıl bela sizin gibi düşünenler..Fatih'in İstanbul!u fethedip de her dinden topluluğa hürriyet ve serbestlik verdiğinde,Bizansın soyundan gelen birileri tohumlarını bu memlekette iyi atmışlar yazık..demek ki siz de o taraftansınız...

yanıt0
yanıt0
izmirlierolantlya@hotmail.com:

ulan bu chp varya oy uğru na mem leketi karışdırdı ulan bu milet te odama oyverecekya nediyim

25
49
yanıtYanıtla
HEY SEN al_3434_alal@hotmail.com.tr:

ÇOK CAHİLSİN KEŞKE ÖLSEN İZMİRLİ.

yanıt0
yanıt0
hey senheysen@hotmail.com:

doğru diyor kılıçdaroğluna oy verenin beyin lobları yer değiştirmiştir

yanıt0
yanıt0
KAYSERILIrmkaraman38@hotmail.com:

İSARAİL İLE AKP EL ELE. DURUM ORTADA PKK DA AKP ILE EL ELE .. BU ULKEYE IHANET EDIYORLAR BU YUZDEN TC Yİ KALDIRDILAR

29
42
yanıtYanıtla
tosefendim_1963@hotmail.com:

kayserili sen öküzün önde gidenlerindensin..sende beyin vermı beyin

yanıt0
yanıt0
Vatan SeverZaim-ten@hotmail.com:

Savas Demek Korkak Olmak Degildir Savas Demek Vatani icin Can vermek demekdir... Biz Korkmuyoruz İsrailin Uyarisi ile Kendimizi Tırstırmıyoruz Haziriz Biz Bu vatan icin Millet icin Bayrak İcin Ölümeee sevdaliyiz GerekirSe Ölürüz nE MUTLU tüRküm diyenenindir

57
13
yanıtYanıtla
Gercekciha@turk.com:

Iste senin gibiler yüzünden zaten bu ülke batiyor! Beynini yikatirmis bu 'vatan sana canim feda' ideolicisine... fasistsin lan sen. Hayatinda hic yasamaya degen birsey bulamadinmi? Sadece ölmek icin bisey bulmusun... ve oda cok zor degildir. Sen zaten ölüsün. Kac insan gördüm 'Türkiyem' 'Türkiyem' deyipde bayrak salliyorlar... ayni anda bu topraklara utanmadan cöp atiyorlar. Mekani temiz tutmuyorlar. Türkye bayrak degildir bu toprakdir. iki yüzlü sahtekarlar sizi. Sizin TürkiyeSevginiz hepsi yalan. Asil korkak olan sensin! Ölmek bir anlik biseydir, asil zor olan yasamaktir, dogru ve dürüst olmak zordur.

yanıt0
yanıt0
brukseldanny39x@hotmail.com:

isralilin yapacagi turkiye ile suriyeyi birbirine dusurmek baska bisey dusunulemez

64
3
yanıtYanıtla
Tüm 321 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title