Haberler

İsrail'den Suriye Topraklarına Saldırı

Güncelleme:

İsrail'in, Suriye'nin başkenti Şam kırsalındaki bazı noktaları vurduğu bildirildi. Saldırılar esnasında Şam'ın Dimas bölgesinde 10 patlama oldu.

İsrail'in, Suriye'nin başkenti Şam kırsalındaki bazı noktaları hedef aldığı belirtildi.

Suriye resmi ajansı SANA, İsrail'in Şam Uluslararası Havaalanı yakını ve kırsalındaki Dimas bölgesinde bir noktayı vurduğunu, olayda can kaybının olmadığını duyurdu.

10 PATLAMA OLDU

Suriye İnsan Hakları Örgütü (SNHR) tarafından yapılan açıklamada ise Şam'ın Dimas bölgesinin "10 patlamayla sarsıldığı" belirtilerek, patlamaların neden kaynaklandığının ise henüz bilinmediği kaydedildi. Konuya ilişkin İsrail tarafından ise henüz herhangi bir açıklama yapılmadı.

"DÜŞMAN İSRAİL"

Öte yanadan Suriye Devlet Televizyonu da, İsrail'in Pazar günü Dimas kasabası ve Şam Havaalanı yakınlarında bir noktayı vurduğunu duyurdu. Haberde, "Düşman İsrail, Şam'ın Dimas bölgesinde bulunan ve Şam Uluslararası Havalimanı yakınlarındaki iki güvenli bölgeyi hedef aldı" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: AA / Güncel

Suriye İsrail Şam Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (50)

YOK OLASIN İSRAİL:

ULAN ŞEREFSİZ İSRAİL NE İŞİN VAR ŞAMDA, SENİ BİRGÜN ÖYLE VURACAKLAR Kİ İNŞALLAH SONUN GELECEK

73
14
yanıtYanıtla
gayserili:

Türkiye, Suriye, Irak, Azerbaycan, Lübnan ve Ürdün birlesip bir devlet haline gelmeli. Ortal dil, dinimizin dili Arapca olsun. Eyalet sistemi ile herkes kendi kendini idare etsin, kendi dilini konussun ve kimse kimseye karismasin. Ama disariya karsi birlik olalim. Kendimizi bombalatmayalim.

21
60
yanıtYanıtla
GÜNALTAY TURAN:

ESAD Rejimiyle SİYONİST Rejimin ittifakını gizlemeye yönelik algı operasyonu 1000 yıllık bir imparatorluk tecrübesi olan biz TÜRKLER in gözünden hiçbir şey kaçmaz. Ne yaparsanız yapın eninde sonunda ya TÜRKÜN Adaletine teslim olacaksınız ya da bizden adam akıllı güzel bir dayak yiyeceksiniz.

35
21
yanıtYanıtla
mesut:

Rabbimde sizi vursun kefereler

39
13
yanıtYanıtla
Maydanoz:

Serefsiz bir Millet bu Araplar, Gözlerini Türkiye ye dikmisler, Israil istedigi gibi girip cikiyor, TR ucagi yakinina gelmesini bekliyorlar ki düsürsünler. adi bir Toplum güvenilmez

15
32
yanıtYanıtla
alo:

hey esed ülkeni Yahudi uçakları bombalamış. ne diyorsun duyamadık. iran, ha esas yarasa adam nasrallah, müslüman kardeşini öldürüyorsun suriyede Lübnan da ama İsrail e bir şey diyemiyorsunuz. kalleşsiniz kalleş. yüz yıl öncede kalleştiniz, beşyüzyıl öncede, bin yıl öncede.

30
12
yanıtYanıtla
DERMAN:

Neden kendini ve ülkeni savunmuyorsun alçak katil. Gücün garip insanlara yetiyor değil mi?

25
16
yanıtYanıtla
ahmet:

bu kafir israil elbet birgün allahın izni ile helak olacaklar mescidi aksa bizimdir bizim kalacak

33
6
yanıtYanıtla
CAN DERSİMLİ:

SİYONİZMİN TAŞERONU TÜRKİYE NE YAPSA DA ESAD DÜŞMEYECEK. GEZİ DE BİR HAFTADA TEPETAKLAK OLAN KOBANİ OLAYLARI ÇIKTIĞINDA AĞLAYAN AKP BAKIPTA YİĞİT GÖRSÜN TÜM DÜNYA 3 YILDIR HER KOLDAN SALDIRIYOR BİR ESAD EDEMEDİLER.

14
14
yanıtYanıtla
GALATASARAYLI:

BUNLAR TÜRK UCAGI OLSA Modern Katil ESED Dünyayi ayaga kaldirirdi. iSRAIL OLUNCA suspus . IRANDA ORTADOGUDA YALANCI PEHLIVAN.

22
3
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title