Haberler

İsrail'den Camiye Füze: En Az 15 Ölü

Güncelleme:

İsrail uçakları Cumartesi gecesi yine Gazze’deki bir camiyi hedef aldı. Tuffa mahallesine yönelik saldırıda en az 15 kişi hayatını kaybetti, 35 kişi yaralandı. Gazze’de dün ölen 19 kişi ile birlikte toplam can kaybı 150’yi aştı.

Hayatını kaybedenler arasında eski Başbakan İsmail Heniyye’nin iki yeğeni de var. Beş gündür devam eden saldırılarda binden fazla yaralı var.



İSRAİL 109 HEDEFİ VURDU

İsrail Ordusu dün Gazze Şeridi’nde 109 hedefi vurduğunu açıkladı. Bunlar arasında Heniyye’nin kıza kardeşine ait bir ev de vardı ve eski başbakanın iki yeğeni hayatını kaybetti.

LÜBNAN’DAN YİNE ROKET FIRLATILDI

Bu arada Lübnan’ın güneyinden de akşam saatlerinde İsrail’e 3 roket fırlatıldığı belirtildi. Dün Sabah saatlerinde de benzer bir saldırı düzenlenmişti. Saldırılarda ölen ya da yaralanan olmadı. İsrail Ordusu, roketlere top ateşiyle karşılık verdi.

Öte yandan İsrail radyosu, kara harekatının birkaç saat içinde başlayacağını duyurdu.

İsrail'in, saldırıda Hamas'ın Gazze polis müdürünün evini hedef aldığı ancak evin bir camiye çok yakın olması nedeniyle akşam namazından çıkanların öldüğü belirtiliyor. Hamas polis şefinin durumunun kritik olduğu belirtiliyor.
Öte yandan İsrail radyosu, kara harekatının birkaç saat içinde başlayacağını duyurdu.

WILLIAM HAGUE: KASIM 2012'YE GERİ DÖNÜLMELİ

İngiltere Dışişleri Bakanı William Hague, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ve İsrail Dışişleri Bakanı Avigdor Lieberman'la görüştü.

Hague telefon görüşmelerinden sonra yaptığı açıklamada, "Bugün Abbas'la ve Lieberman'la konuştum. Acilen durumun sakinleştirilmesi ve Kasım 2012'deki ateşkese geri dönülmesi gerektiğini vurguladım. Ayrıca masum sivil kayıpların sayısının artmasından derin endişe duyuyorum" diye konuştu.

Lieberman'a Gazze'den İsrail'e yapılan füze saldırılarının kabul edilemez olduğunu söylediğini belirten Hague, "İsrail'in bu tür saldırılara karşı kendini savunma hakkı var ama tüm dünya durumun sakinleştiğini görmek istiyor" ifadelerini kullandı.


Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Avigdor Lieberman İsmail Heniyye William Hague İsrail Dünya Haberler

500

Yorumlar (103)

atatürk bir mucizedir:

bugün acınacak durumda değilde acıyan taraftaysanız bunu büyük önder MUSTAFA KEMAL ATATÜRK e borçlusunuz..utanmadan ona hakaret edenler bakın filistine ibret alın..utanın utanın..

29
42
yanıtYanıtla
antikemalsebasteia_58@hotmail.com:

bir kemalist kişilik bozukluğu vakası daha..allah kurtarsın kardeş..

yanıt0
yanıt0
hakanhakan@gmail.com:

Ama cok nankordur bizim Yobazlar eger Ataturk olmasaydi su an hala televizyona bakmak harammi helalmi diye tartisiyorduk. iki kelimesini bile anl;amadiklari dualarla olmuyor bu isler beyni calistirmayinca.

yanıt0
yanıt0
THE MAL HAZRETLERI:

TURKIYEDE NE ZAMAN BIR SEÇIM OLSA ISRAIL GAZZEYI VURUYOR...BU SIZCE NORMAL MI??

39
14
yanıtYanıtla
İsmail:

Ey israil ramazan ayında şu mübarek ayda bu zulmü yapıyorsunuz yaKahrolasınız inşAllah , çektirdiğiniz acıların 1000 katını çekesiniz.

48
4
yanıtYanıtla
morukmeq@me.com:

cümle içinde a harfi büyük yazılmaz. ''İnşallah'' denir. Yalakalıkta son nokta..

yanıt0
yanıt0
TOROS:

hadi dünya lideri erdoğan göstersene liderliğini yoksa emirlerinden çıkamıyor musun

16
29
yanıtYanıtla
yazık:

Bizim dünya lideri ve noter amca o kadar da açıklama yaptılar ve kızdılar ama demek ki Peres denen kanemici ve avanesine söz geçirememişler.Bunları zalimliğine mi kızayım, yoksa bizimkilerin umursanmamasına mı üzüleyim bilemedim.Allah(cc) başta Filistinli kardeşlerimiz olmak üzere dini,dili,ırkı ne olursa olsun dünyanın her yerinde ki mazlumlara,gadre uğrayanlara yardım etsin.

34
3
yanıtYanıtla
TOKMAK:

ESEFLE KINAMAKTAN SORUMLU BAKAN DAVUTOGLU NEREDE ACABA??ARTIK KINAMAK ZAMANI ÇOKTAN GEÇTI..DERHAL ESHEFLE KINAYIN ;DUNYA TITRESIN :))

25
7
yanıtYanıtla
yazıkyazik@gmail.com:

Şimdi çıkar ''gücümüzü kimse test etmeye kalkışmasın haaa'' der, canım yaa.. çok seviyorum onun kedi postunun altındaki aslan kükreyişini :)

yanıt0
yanıt0
Tüm 103 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title