Haberler

İsrail Filistinlileri Çıplak Olarak Gözaltına Aldı

Güncelleme:

İsrail, Gazze'deki çatışmalara karıştığı gerekçesiyle 150 Filistinli şüpheliyi insanlık dışı şekilde gözaltına aldı.

İsrail ordusunun, Gazze’deki çatışmalarda tutukladığı çok sayıda Filistinli'ye yaptığı muameleyi ortaya koyan fotoğraflar İsrail'de yayın yapan Walla haber sitesi tarafından yayımlandı.

İNSANLIK DIŞI GÖZALTILAR

Sitede yer alan fotoğraflarda Filisinlilerin İsrail askerleri tarafından zorla yarı çıplak ve elleri kafalarının üstünde bekletildiği görülüyor.

Diğer fotoğraflarda İsrail askerlerinin Filistinlileri yarı çıplak bir şekilde grup halinde zorla yürüttüğü göze çarpıyor.

İsrail yönetimi Gazze’ye karadan giren askerlerinin 150 Filistinli'yi gözaltına aldığını ancak yarısının serbest bırakılarak Gazze’ye geri gönderildiğini duyurdu.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

İsrail Gazze Dünya Haberler

500

Yorumlar (4)

Idrism@m.m:

Bunlar şerefsiz köpekler hıntler bunları öldürürken çıplak öldürüyordu gaz odalarında şimdi bunlarda aynısını Müslümanlara yapıyorlar Bunların arkasında AB ve ABD var çünkü yahudilere biri bişeydiyemiyor şimarık cocuk yahudiler

19
5
yanıtYanıtla
hediye:

insan,olan,yapmaz.zaten,israil,devleti,hayvanlara,kurbanolsun

16
4
yanıtYanıtla
Emekçi Ali:

bu görüntüye yazıklar olsun

17
1
yanıtYanıtla
yasar:

vahşi sırtlan sürüleri kuduz köpekler ortalıgı boş buldular o garip insanlara neler ne işkenceler yapıyorlar dayanılacak gibi değil acımasız dünya kafirleri de onları destekliyor ülkem insanlari bunlardan ibret alalımdabirlikve kardeşligimizi bozup bizi birbirimize düşürüp zayıflatmak ve bu hale getirmek isteyen içimizdeki dışımızdakki piyonlara dikkat edelim

12
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title