Haberler

Bucak'ta İsrail Askerlerinin Mescid-i Aksa Baskını Protesto Edildi

Güncelleme:

Anadolu Gençlik Derneği Bucak Temsilciliği üyeleri, İsrail askerlerinin Mescid-i Aksa baskınını protesto etti.

İsrail askerlerinin Mescid-i Aksa baskını, Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Bucak Temsilciliği üyeleri tarafından protesto edildi.

Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan yaklaşık 100 kişi, "Hepimiz Filistinliyiz" yazılı dövizler taşıyarak İsrail'i kınadı. AGD Bucak Temsilcisi Hüseyin Taşlıoğlu, İsrail yönetiminin, Mescid-i Aksa'ya yönelik saldırgan tutumunu her geçen gün arttırdığını söyledi.

İşgal edildiği tarihten bu yana onlarca saldırıya maruz kalan, yakılan, altı oyulan, bir bölümü yıkılan ve çevresi boşaltılan Mescid-i Aksa'nın bu kez büyük bir kuşatmayla karşı karşı olduğunu belirten Taşlıoğlu, şöyle konuştu:

"Maalesef uluslararası camiada devlet vasfı taşıyan ve gerçekte bir terör örgütü gibi davranan İsrail'in silahlı unsurları ayaklarındaki kirli postallarla Mescid-i Aksa'ya girdiler. Aynı kirli postallarla Kıble Camii'nin içinde terör estiren bu silahlı unsurlar camide bulunan Kur'an-ı Kerimleri yerlere attılar, üzerinde gezindiler. Terör örgütü İsrail'in ve aynı örgütün silahlı unsurlarının bu çirkeflikleri kabul edilebilir değildir. İsrail sadece Müslümanlar için değil, insanlıktan nasibini almış herkes için bir beladır. İlk kıblemiz olan Mescid-i Aksa'nın işgali kabul edilemez." - Burdur

Kaynak: AA / Yerel

Anadolu Gençlik Derneği İsrail Bucak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title