Haberler

İsrail Askerleri, Filistinli Balıkçılara Ateş Açtı

Güncelleme:

Hamas ile El-Fetih arasındaki uzlaşıdan sonra barış görüşmelerini iptal eden İsrail, Gazze karasularında Filistinli balıkçılara ateş açtı.

Dün Hamas ile El-Fetih arasında dün Filistin topraklarında tek yönetim konusunda anlaşmaya varılmış İsrail bu anlaşmadan 2 saat sonra barış görüşmelerini iptal etti. Dünkü gelişmelerden sonra İsrail bugün  hücum botlarından, Gazze karasularında Filistinli balıkçılara ateş açıldığı bildirildi.

"İSRAİL ATEŞ AÇTI"

Filistinli Balıkçılar Sendikası Başkanı Nizar Ayyaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "İsrail hücum botları, Han Yunus açıklarında Filistinli balıkçılara ateş açtı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı" dedi.

NEDEN ATEŞ AÇILDI?

Oslo'da 1993'te imzalanan anlaşma gereği Filistinliler, hem karadan hem de denizden kuşatma altında olan Gazze Şeridi kıyılarından 20 mil açılabiliyor. Ancak anlaşmadaki bu maddeyi ihlal eden İsrail, kıyıdan sadece 3 mil uzaklaşılması halinde Filistin teknelerine ateş açıyor.

Kaynak: AA / Güncel

Filistin İsrail Hamas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (5)

YIGIDO 1453sims74@gmx.de:

YARAB GÜCÜMÜZ YETMIYOR TEK SENIN GÜCÜN YETER SÜPESIZKI EN iiyI ATESI SEN EDERSIN VE SÜPESIZKI BUNLARADA BIR ZAMAN VERMISINDIR HAYIRLISIYLA ZAMANLARINI KISALT YARABI AMIN AMIN AMIN

15
0
yanıtYanıtla
ertsalsa0707h@hotmail.com:

AMIN KARDAS.AZ KALDI KARDAS ALLAHIN IZNIYLE AZAP YAKIN ZULM EDENLERE..

yanıt0
yanıt0
RUSLAN1923turkgroup@mail.ru:

Allah kökünü kurutsun bunlar insan olamaz elbet bir gün bunun hesabını sorucaz israilden

3
0
yanıtYanıtla
İLAHİ ADALET MUTLAKA BİRGÜN TECELLİ EDERduygu:

ÇOK APTAL MİLLETİZ...ÖZÜMÜZE SAHİP ÇIKMAYAN...ÇANAKKALE HARİÇ 250 BİN ASKER ARAP TOPRAKLARINDA ESİR ALINDI VE BİR DAHA DÖNMEDİLER NE OLDUKLARI BELLİ DEİL...BUNU OKUTMAZLARDA BİZE....BU ADAMLARDA BİZ ATTIKLARI KAZIĞIN BEDELİNİ ÖDÜYOR...HER ALDIKLARI NEFES IZDIRAP...UMRUMDA DEİL.

1
1
yanıtYanıtla
hknneshak_2010@outlook.com:

Hz. Süleyman'ın tapınağını bulmadan bitmez bunların zülmu filistini didik didik kazıyorlar bulabilmek için tapınağı.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title