Haberler

İsrail Askeri, Filistinli Çocuğu Nişan Aldığı Fotoğrafı Paylaştı

Güncelleme:

İsrail askerinin sosyal medya hesabından Filistinli bir çocuğu nişan aldığı fotoğrafı paylaşması büyük yankı uyandırdı.

İsrail'in Gazze'ye yönelik hava ve karadan sürdürdüğü saldırılarda yaşamını yitirenlerin sayısının 636'ya yükseldiği bildirildi. Bölgeden ölüm haberleri gelmeye devam ederken, İsrail askerlerinden birinin paylaştığı fotoğraf büyük şok etkisi yarattı.

ÖLÜ SAYISI ARTIYOR

Gazze'de görevini fiilen sürdüren eski Filistin Hükümeti Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İsrail'in 7 Temmuz'dan bu yana abluka altındaki Gazze'ye yönelik saldırılarında yaşamını yitirenlerin sayısının 636'ya, yaralananların ise 4 bin 40'a yükseldiğini belirtti. Kudra ayrıca, İsrail'in Gazze'nin çeşitli bölgelerine düzenlediği saldırılarda bugün ölenlerin sayısının 55'e ulaştığını söyledi.

ŞOKE EDEN PAYLAŞIM

Dünyanın sessiz kaldığı katliamla ilgili şoke eden detaylar da gün yüzüne çıkmaya başladı. Son olarak İsrail askerinin Instagram hesabında paylaştığı fotoğrafta Filistinli bir çocuğu nişan aldığı görülüyor.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

İsrail Gazze Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (20)

ADANALIYIZ:

CEHENNEMİM KİMLERLE DOLACAĞI ORTAYA ÇIKIYOR,KAHROLASI İSRAİL

51
3
yanıtYanıtla
selda:

lafa bak ya resim eski diyorlar ne farkeder israyil bi çocuga nişan almışmı almış yeni olsa ne olacak eski olsa ne olacak sonuçta hedefte bir çocuk var

44
1
yanıtYanıtla
adiler:

bir melegi bile nisana alacak Kadar kötü israil

44
1
yanıtYanıtla
akın daş:

Allahım. Kafir Ebrehenin Fil li ordusunu nasıl ebabil kuşları ile yok ettiysen senin kutsal yerin olan Mekkeyi kurtardıysan, İsrail ordusunuda görülen görülmeyen ordularınla perişan et, Bedir de nasıl müslümanlara üç bin melekle yardım ettiysen bu gece ve bu ay hatırına Gazeyede öyle yardım et.siyonistleri perişan et amin.

40
4
yanıtYanıtla
serbet:

cok adi bu yahudiler yav

40
3
yanıtYanıtla
ESTAFURRULLAH:

İŞTE TÜRK MEDYASI YALAN YALAN YALAN BAŞKA BİR ŞEY YOK

6
37
yanıtYanıtla
Seda:

Adi Yahudi kendi gebersin

35
1
yanıtYanıtla
HARUN OĞUR:

ALLAHSIZ VİCDANSIZ,ŞEREFSİZLER.

30
6
yanıtYanıtla
cengizzzxmogen@hotmail.com:

türk askeri ve polisinin bunlardan ne farkı var ? doğudaki 10-12 yaşındaki çocukları azmı öldürdüler senin asker ve polisin.

yanıt0
yanıt0
PATACIkenan04@hotmail.com:

CENGİZ MİSİN NESİN SEN NERDE YAŞIYOSUN ARKADAŞ TÜRKİYEDE YASAYIP DOĞUDA SÖYLE YAPTI BÖYLE OLDU DEDİĞİN TÜRK ASKERİ TÜRK POLİSİ BEGENMİYOSAN KAPI ACIK BULURSAN BİYER YAMANIRSIN ARKADAS YADA CENENİ KAPATIP ADAM GİBİ OTURURSUN

yanıt0
yanıt0
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title