Haberler

İsrail 5 Yaşındaki Çocuğu Suratından Vurdu

Güncelleme:

İsrail polisi dün 5 yaşındaki bir çocuğu plastik mermiyle suratından vurdu. Ailesi, çocuğun vurulduğu sırada okul otobüsünden inip evine doğru yürümekte olduğunu söyledi.

İsrail polisi dün 5 yaşındaki İsrailli bir çocuğu plastik mermiyle suratından vurdu. Çocuğun ailesi Filistin basınına yaptığı açıklamada, çocuğun vurulduğu sırada okul otobüsünden inip evine doğru yürümekte olduğunu anlattı.

MUHAMMED KAFA TRAVMASI GEÇİRDİ

Muhammed Jamal Ubeid isimli çocuğun gözünün altına isabet eden kurşun nedeniyle yüzünden kafa travması geçirdiği bildirildi.

HASTANEDE PLASTİK MERMİYLE VURULDUĞU DOĞRULANDI

Olay yaşandığı sırada küçük Muhammed'in 14 yaşındaki ablasıyla Doğu Küdüs'ün el İsaviye bölgesindeki evine doğru yürümekte olduğu öğrenildi. Muhammed'in kaldırıldığı hastaneden yapılan açıklamada çocuğun plastik mermiyle vurulduğu doğrulandı.

AMELİYATA ALINDI

Kaldırıldığı hastanede ameliyata alınan Muhammed, sonrasında Batı Kudüs'teki başka bir hastaneye transfer edildi.

ÇOCUĞUN AİLESİ GÖRGÜ TANIĞINI YALANLADI

Bir görgü tanığı İsrail'in Haaretz gazetesine yaptığı açıklamada olayın yaşandığı sokakta gençler ve polis arasında bir çatışma yaşandığını ve Muhammed'in yoldan geçerken vurulduğunu anlattı. Ancak küçük çocuğun amcası bu iddiayı yalanladı ve Muhammed'in vurulduğu sırada böyle bir çatışmanın yaşanmadığını ifade etti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Filistin İsrail Dünya Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (31)

BatmanlıMobil-ANDROID:

Ey yüce Rabbim isminin hürmetine, bu siyonist israil'i KAHHAR isminle kahru perişan et.

28
0
yanıtYanıtla
halfetimobilWeb@haberler.com:

ya turkiyenin kurt cocuklarina yaptigi niye onu kinamiyorsunuz yayinlayin lutfen

3
18
yanıtYanıtla
DAVA İSLAM:

zalimler için yaşasın cehennem. nerdesiniz geziciler eylem yapın berkin elvan için eylem yapanlara sesleniyorum ordaki amaç eğer insanlıksa görelim insanlığınızı. . .

16
5
yanıtYanıtla
Mümin:

Allah belanı versin israil. Cehennem sabırsızlıkla sizi bekliyor.

13
2
yanıtYanıtla
viperMobil-ANDROID:

az bekleyin zaman geldiginde kimliginde yahudi yazanlara neler olacak gorursunuz

12
2
yanıtYanıtla
tuba:

zalimler için yaşasın cehennem yaşasın cehennem o ateşi atarken hiç mi içiniz yanmadı hiç mi vicdanınız sızlamadı ey vicdansızlar

10
3
yanıtYanıtla
YilmazMobil-IOS:

Bu haber hollanda da yok verilmiyor cunku konu Israil katliyami 16 yasinda genc tutuklandi diye manset atiyorlar 5 yasindaki cocuk vuruldugunu yazmiyorlar

10
2
yanıtYanıtla
cahiller basa belaMobil-ANDROID:

israile, destekcilerine lanetler okuyup sonra da akpnin yalakaligini yapanlar israilin ortadoguda el altindan en buyuk destekcisinin akp olmasi hic garibinize gitmiyor nedense...

3
7
yanıtYanıtla
cuma Mobil-ANDROID:

Kahrolsun Israil

9
1
yanıtYanıtla
EnsarMobil-ANDROID:

İsrail Allah size gereken cezayı verecek kurtuluşunuz olmayacak. elime imkan geçse hayatımda kurban bile kesmedim ama sizi gözümü bile kırpma dan gebertirim. Allahıma and olsun.

7
2
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title