Haberler

İsrafil Köse Hakkındaki Belirsizlik Ailesinin Acısını İkiye Katladı

Güncelleme:

İsrafil Köse'nin zamansız ölümü ailesi için tam bir yıkım olurken, sosyal medyada ve yapılan açıklamalarda ortaya çıkan kafa karışıklığı acının büyümesine neden oldu.

Türkiye bir sanatçısını daha elim bir trafik kazası sonucu sonsuzluğa uğurlayacak. Emret Komutanım dizisiyle milyonların sevdiği bir isim haline gelen İsrafil Köse, önceki gün 21 Ağustos'ta akşam saatlerinde motosikletiyle yaptığı bir kaza sonrası ağır yaralı olarak Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne kaldırıldı ne yazık ki İsrafil Köse'nin ailesi için acı süreç de işte böyle başladı. İşte adım adım yaşanan bilgi kirliliği ve sonrasında ortaya çıkan acının tablosu.

TALİHSİZ BİR KAZA

Motosiklet kullanmayı bir yaşam biçimi sayan İsrafil Köse, iki gün önce akşam saatlerinde Kadıköy'de motosikletiyle bir kazaya karışmış ve durmakta olan bir taksinin yol tarafındaki kapısının aniden açılması sonucu kapıya çarpmış ve metrelerce sürüklenmişti. Beyin ve ciğerlerinde ağır hasar meydana gelen ve iç kanama geçiren İsrafil Köse'nin 22 Ağustos saat 02.30 sularında beyin ölümü gerçekleşti. Hastaneden İsrafil Köse'nin durumuyla ilgili bir açıklama gelmeyince haber ihtiyacını sosyal medya doldurmaya kalktı ve ortalık karıştı.


22 AĞUSTOS SABAH 10 SULARI…

Haber siteleri uzun bir süre ölüm haberinin netleşmesini bekledi ancak kırılma noktası Cem Yılmaz'ın ağabeyi Can Yılmaz'dan gelen tweet oldu. Yılmaz aslında pek çok ünlü gibi sabah 10 sularında hesabından İsrafil Köse'nin öldüğünü duyurdu ve ardından ölüm haberleri çığ gibi yayıldı.

SADECE BİRKAÇ SAAT SONRA

Gündüz saatlerinde yayılmaya başlayan ölüm haberleri öğleden sonra geçilen ajans bültenleriyle yerini kafa karışıklığına bıraktı. Ajanslardan geçen haberler İsrafil Köse'nin beyin ölümünün gerçekleştiğini kalbinin hala attığını söylüyor hatta Köse'nin eşi Şengül Köse'nin şu açıklamasına yer veriyordu: "Kafasındaki kanama, kaburgalarındaki kırıklar ve kafasını kaza anında çok şiddetli bir şekilde çarptığından dolayı eşim İsrafil Köse'nin beyin ölümü gerçekleşmiştir. Şu an nefes alıyor, yaşıyor fakat doktorların verdiği ilaçlardan dolayı. Söyleyecek fazla bir şeyimiz yok kayınvalidemin gelmesini bekliyoruz."

ÖLMEDEN ÖLDÜRDÜLER

Gelen açıklamaların ardından hayranları İsrafil Köse'nin hayata tutunmak için çabaladığını düşünmeye başlamıştı ki ajanslar, bu defa sadece birkaç saat sonra Köse'nin menajeri Emin Albayrak'ın bir açıklamasını geçti. Albayrak'ın açıklamasına göre sadece birkaç saat önce makinelere bağlı olarak yaşadığı söylenen İsrafil Köse hayata gözlerini yummuş hatta başarılı ismin cenazesi de gün içinde hastaneden alınacaktı.


İşte Emin Albayrak'ın kafaları karıştıran o açıklaması: "Ben de Trabzon'daydım dün. Yeni filmin hazırlıkları için gitmiştim. Birkaç güne dönecektim. Dün haber verdiler. Motor kazası, bir taksi kapıyı açıyor. O sırada kapıya çarpıyor. Yaklaşık 30-35 metre sürükleniyor. Daha sonra hastaneye getiriliyor. Kalbi durmuş, kalp masajı yapılıyor. Ama hem beyin hem de ciğerler hasar gördüğü için iç kanamadan kaybediyoruz. Zaten kendisi şeker hastasıydı. Yıllardır beraber çalışıyoruz. Hiçbir şeye cevap vermedi. Annesi yolda olduğu için basından duyulmasın diye daha tedbirli davrandık. Kaybettik kardeşimizi. Yarın nerede defnedileceğiyle bilgi bugün akşama doğru bilgi vereceğiz. Kaskı vardı. O konuda çok ciddi dikkate eden bir arkadaşımız. Zaten yıllarca trafik eğitimi üzerine çok oyunlar sergiledi. İlk çıkan ölüm haberleri asılsızdı. Kardeşimizi hastanede kaybettik."


HASTANEDEN AÇIKLAMA GELMEYİNCE…

Yaşanan kafa karışıklığı ve ailesi için ortaya çıkan acı öylesine büyüktü ki haber siteleri de dahil olmak üzere kimse İsrafil Köse'yle ilgili yeni bir bilgi girmiyordu. Hastaneden resmi bir açıklama gelmediğinden ajanslardan ve sosyal medyadan geçen haberler rağbet görüyor bu da kafa karışıklıklarına neden oluyordu.

Yaşanan kafa karışıklığını en iyi özetleyen açıklama da İsrafil Köse'nin oyuncu arkadaşı Çetin Altay'dan geldi: "Bir bilgi kirliliği dolaşıyor ortada. Gece bana yanına girdiğimde 'bu son görüşünüzmüş gibi, hiçbir hayati fonksiyonu yok şu anda. Makinaya bağlı yaşıyor şu an. Kafatasında çok büyük kırıklar var. Tam durumuna karar vermemiz için bazı tetkikler yapmamız gerekir, bunun içinden makinadan ayırmamız gerekir. Makinadan ayırdığımız zaman 1,5-2 dakika sürmez yaşaması. Sabahı bulaayabilir' denildi. Biz bunun üzerine öğlen bir haber geldi ve kaybettik dedik. Ama bu doktor tarafından bana söylenmedi. Biraz önce de doktoru ile konuştum, o da aynı şeyleri söylüyor. Hiçbir tedaviye cevap vermediği için bunu paylaştık. Makinadan ayrıldığı zaman yaşamayacağı için şimdilik bekliyoruz. Ama iyiye giden hiç bir şey olmadığını tekrar söylediler."


ACI HABER 23 AĞUSTOS SABAHI 07.00'DE GELDİ

Hayata makinayla bağlı olan İsrafil Köse'nin yaşam mücadalesi iki gün sürdü. Beyin ölümü gerçekleşen Köse, 23 Ağustos sabahı sabah 07.00'de Haydarpaşa Numune Hastanesi'ndeki odasında hayata gözlerini yumdu. Eşi Şengül Köse'nin iki gündür yaşadığı acı öylesine dolup taşmıştı ki, eşinin cansız bedeni hastane morgundan çıkartılırken dile geliyor ve 20 aylık bebekleri Abdullah Şafak Köse'nin fotoğrafına sarılan kadının ağzından "İsrafil oğlumla ben buradayız" kelimeleri dökülüyordu. Oyuncu İsrafil Köse'nin cenazesi bugün Şirinevler Ulu Camii'nde ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından Kocasinan Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haydarpaşa Numune Hastanesi Emin Albayrak Kadıköy Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title