Haberler

Ispartalı Kadınlar Yeniden Canik'te

Samsun’da 2012 yılında düzenlenen "Türkiye’nin Kadın Hikayeleri" projesi kapsamında Canik’e gelen ve ilçeden etkilenen Ispartalı Muhtar Kadriye Bilgiç, daha önce ziyaret ettiği ilçeye tekrar gelerek, Başkan Osman Genç’i ziyaret etti.

Samsun'da 2012 yılında düzenlenen " Türkiye'nin Kadın Hikayeleri" projesi kapsamında Canik'e gelen ve ilçeden etkilenen Ispartalı Muhtar Kadriye Bilgiç, daha önce ziyaret ettiği ilçeye tekrar gelerek, Başkan Osman Genç'i ziyaret etti.

Canik'te 2012 yılında düzenlenen " Türkiye'nin Kadın Hikayeleri" projesi kapsamında 81 ilden 81 başarılı rol model kadın ile Canik'e gelen ve Başkan Osman Genç'in ilçede yaptığı çalışmalardan etkilenerek, projeden sonra 50 kişilik grupla Canik'e gelen Isparta'nın Çünür Mahallesi Muhtarı Kadriye Bilgiç, bu sefer 20 kişilik grupla yeniden Canik'e geldi. Karadeniz turuna çıkan Bilgiç ve beraberindeki kadınlar, daha önce iki kez geldikleri Canik'e de uğramayı ihmal etmeyerek Belediye Başkanı Osman Genç'e konuk oldu.

Canik'i gezmek için gelen Ispartalı misafirlerine belediye olarak ilçede yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Osman Genç, "Canik Belediyesi olarak 2012 yılında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde 81 ilden 81 rol model kadınımız ilçemizde güzel bir etkinliğe imza atmıştı. Değerli muhtarımız Kadriye Bilgiç'in ilçemizden etkilenmiş olduğunu bilmek ve sizlerle birlikte yeniden aramızda görmek son derece memnuniyet verici. Son 12 yılda yaptığımız çalışmalarla örnek olan ilçemiz, bölgenin ve Türkiye'nin de en hızlı gelişen ilçesi konumundadır" dedi.

Canik'te ilklere imza attıklarına işaret eden Başkan Genç, "Göreve başladığımızda makam kapımızı söktük. Bu bir ilktir. Yine Elektronik Belge Yönetim Sistemi'ni uygulamaya koyan ilk belediyeyiz. Vatandaşlarımız internetin olduğu her yerden belediyemize ulaşabiliyor ve hizmetlerden yararlanabiliyor. Karadeniz'in ilk ve en büyük kentsel dönüşümünü gerçekleştirdik. Açtığımız etüt merkezlerimizle Türkiye'de dershanelerin dönüşümüne model olduk. Yaptığımız kültür, eğitim, spor tesisleri örnek olacak nitelikte. Özellikle kadınlarımıza yönelik tesisler yaptık. 8 Mart Aile Okulu ve Eğitim Merkezi, Hanım Konakları, kurs merkezleri kadınlarımızın gelişiminde önemli rol oynuyor" diye konuştu.

Genç'e "Erdoğan'lı tablo"

Başkan Genç ile bol bol sohbet eden misafirleri en çok makam kapısının olmaması şaşırttı. Başkan Genç'in Halk Günü düzenlediğini de öğrenen Ispartalı misafirler, halkla arasına mesafe koymayan Genç'i tebrik ettiler. Ziyaret sonunda Muhtar Kadriye Bilgiç, Başkan Genç'e Başkan Osman Genç'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile çekindiği fotoğrafı yansıtan dokuma tablo hediye etti. Başkan Genç ise Bilgiç'e perspektif sanatıyla yapılan üç boyutlu tablo verdi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Genç Türkiye Samsun Canik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title