Haberler

Isparta'ya Yeni Fuar Merkezi

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, İstanbul yolunda 350 dönüm üzerine oturacak olan yeni fuar alanını anlattı.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, İstanbul yolunda 350 dönüm üzerine oturacak olan yeni fuar alanını anlattı. 'Fuar Kenti Isparta' hedefine adım adım ilerlediklerini söyleyen Günaydın, Tarım ve Hayvancılık Fuarının Isparta'nın değil bölgenin fuarı olduğunu söyledi. Önceki yıllarda bu fuarın Süleyman Demirel Kongre ve Sergi Salonunda 2 bin 500 metrekare kapalı ve bir miktarda açık alanında yapıldığına işaret eden Başkan Günaydın, 12.fuarın toplam 50 dönüm üzerine oturan açık ve kapalı alanları, otoparkları bulunan Gökkubbe'de yapıldığını aktardı. Gerek firma sahiplerinin, gerekse ziyaretçilerin fuar alanını beğenmelerini memnuniyetle karşılayan Başkan Günaydın, 'Bizde Gökkubbe'nin önümüzdeki yıllarda dar geleceğini düşünüyoruz. Önümüzdeki tarım fuarına dış mekanı genişletebiliriz" dedi. - ISPARTA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yusuf Ziya Günaydın İstanbul Isparta Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title