Haberler

Isparta ve Denizli'de Uyuşturucu Operasyonu

Isparta Jandarma Komutanlığınca düzenlenen operasyonda uyuşturucu imal ettikleri ve ticaretini yaptıkları iddiasıyla 7 şüpheli tutuklandı.

Isparta Jandarma Komutanlığınca kent merkezi ve Gönen ilçesi ile Denizli'de düzenlenen operasyonda uyuşturucu imal ettikleri ve ticaretini yaptıkları iddiasıyla 7 şüpheli tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, istihbarat çalışmaları sonucunda Isparta ile Gönen ilçesine bağlı Gölbaşı köyü ve Denizli'deki 12 eve baskın düzenlendi.

Evlerde yapılan aramalarda 8 kilo 13 gram kubar esrar, 4 gram eroin, 20 sentetik uyarıcı, 1 gram kokain, 6 ruhsatsız av tüfeği, 1 kurusıkı tabanca, 1 kılıç ve çalıntı olduğu belirtilen televizyon, DVD oynatıcı ve 2 oto teybi ele geçirildi.

Gözaltına alınan E.D (30), E.D (56), F.D (24), S.D (55), M.D (48), G.D (32) ve F.S (24), jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı. - Isparta

Kaynak: AA / Güncel

Denizli Isparta Gönen Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title