Haberler

Isparta Müşteri İstedi Altın Tabanlı, Pırlanta ve Zümrüt İşlemeli Ayakkabı Yaptı

Müşteri istedi altın tabanlı, pırlanta ve zümrüt işlemeli ayakkabı yaptı

ISPARTA'da kuyumcu Yaşar Ünal, bir müşterisinin talebi üzerine tabanı 22 ayar altın, tokası ise pırlanta ve zümrüt işlemeli, yaklaşık 23 bin lira değerinde kadın ayakkabısı yaptı.

Isparta'da bir alışveriş merkezinde kuyumcu dükkanı işleten Yaşar Ünal'a bir süre önce başvuran kadın müşterisi, elindeki altınlardan kadın ayakkabısı yapmasını istedi. Müşterinin talebi üzerine 25 günlük atölye çalışması sonrası yaklaşık 200 gram 22 ayar altından taban yapan Yaşar Ünal, bunu bir kadın ayakkabısıyla birleştirdi. Ayakkabının tokası ise zümrüt ve pırlanta işlemeli yapıldı.

Henüz tek eşini yaptığı ayakkabının diğer eşini de kısa süre sonra tamamlayacağını söyleyen Yaşar Ünal, "Ayakkabı üzerinde zümrüt ile siyah beyaz pırlantalar ve yaklaşık 200 gram 22 ayar altın kullanıldı. Şu anki değeriyle tek ayakkabı yaklaşık 23 bin lira. Müşterilerimizden böyle bir sipariş geldiğinde ayağının şekline göre yaklaşık 1 ayda temin edebiliyoruz. Daha önce çay kaşığı, toka gibi farklı siparişler almıştık" dedi.

Müşterisinden özel izin alarak 14 Şubat Sevgililer Günü'ne kadar ayakkabıyı dükkanda sergilediklerini belirten Ünal, "Müşteriler geldiğinde altın olup olmadığını soruyor, ilgi gösteriyorlar. Giymek isteyenler oluyor. 14 Şubat'a kadar mağazada sergilenme izni aldık" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yaşar Ünal Isparta Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title