Haberler

Isparta Kitap Fuarı

Isparta Belediyesinin Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlediği 1. Isparta Kitap Fuarını hafta sonu onlarca kitapsever ziyaret etti.

Kitapseverlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan 1. Isparta Kitap Fuarı'nın son konukları Engin Alan, Canan Tan, Ayşe Kulin, Sinan Akyüz, Işık Öğütçü ve Nihat Hatipoğlu gibi yazarlar oldu. İmza günleri ve söyleşilerin düzenlendiği kitap fuarına vatandaşların ilgisi yoğun olurken, aldıkları kitapları yazarlarına imzalatmak isteyen kitapseverler uzun kuyruklar oluşturdu.

Fuarı değerlendiren Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, "Fuarda çok önemli yazarlarımızı ağırlıyoruz. Türkiye'nin çok sevdiği yazarlar. Bu yazarlarımızı burada ağırlamaktan, kitapseverlerimizle buluşturmaktan son derece mutluluk duyuyorum. Böyle bir fuarımıza katıldıkları için yazarlarımıza, yayınevlerimize ve kitapseverlerimize teşekkür ediyorum. Kitapseverlerimizi, yazarlarıyla Gökkubbe'nin altında buluşturmaktan dolayı mutluyum" dedi.

Yazar Ayşe Kulin de böyle bir ilgiyi beklemediğini ve karşılaştığı manzara karşısında mutlu olduğunu ifade etti. Kulin, "İnanılmaz sevindim, çok memnun oldum. Çok onurlandım. İnşallah her sene geleceğim, her sene kitap fuarınızı yapın. Bu bir ilk, büyük başarılar içerisinde yıllarca sürmesini diliyorum."

Yazar Orhan Kemal'in oğlu Işık Öğütçü de "Böyle yaşayan bir şehirde, böyle bir fuarın gelecekte de devam etmesi en büyük dileğim. Bizler de yazarlar, yayınevleri olarak sizlerin yanınızdayız" ifadelerinde bulundu. - ISPARTA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sinan Akyüz Ayşe Kulin Canan Tan Isparta Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title