Haberler

Isparta Derbiye Hazırlanıyor

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Isparta Davraz spor ve Eğirdir spor yöneticileri, hafta sonu oynayacakları maç öncesi Vali Şehmus Günaydın'ı ziyaret etti.

Valilik makamındaki toplantıda, Isparta Valisi Günaydın, Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Isparta Davraz spor 2. Başkanı Mustafa Özaydın ve Eğirdir spor Kulüp Başkanı Halil İbrahim Uysal bir araya geldi.

Günaydın, burada yaptığı konuşmada, hafta sonu Isparta'nın iki takımı Eğirdir spor ve Davraz spor'un iddialarını ortaya koyacakları bir maçta karşı karşıya geleceklerini söyledi.

"Maçı kim kazanırsa kazansın, kazanan Isparta olacaktır." diyen Günaydın, maçta kötü tezahürata izin vermeyeceklerini, bunu yapanlara müsabakalara giriş yasağı konulacağını kaydetti.

Isparta'da spor adına güzel şeyler olduğunu ifade eden Günaydın, şöyle konuştu:

"Sadece futbola değil bütün spor dallarına destek olacağız. Öylesine güzel bir atmosferdeki Isparta'mız, Eğirdir'imiz ve diğer ilçelerimiz için çok önemli olayları konuştuk, çok önemli olayları konuşuyoruz. Geldiğim günden beri spora desteğimizin olacağını ve bunun da tüm branşları kapsayacak şekilde olacağını ifade etmiştim. Biz sadece futbola ve takım sporlarına yoğunlaşmıyoruz. Bizim tenis, boks, karate, tekvando ile uğraşan sporcularımıza da destek olacağımızı ifade etmiştim. Çünkü bunlar da desteğe, ilgi ve alakaya muhtaç çocuklarımız ve gençlerimiz. İmkanlar ölçüsünde tüm takımlara, tüm sporculara destek olacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Geçen gün Eğirdir'deki voleybol maçına gitmiştim. İyi bir voleybol takımımız var. arkadaşlarımız özveri ile zamanlarını ve imkanlarını ayırıyorlar. Kendilerini tebrik ediyorum. Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak, spora yönelmeleri için ortaya koydukları mücadele her türlü takdirin üzerinde."

Kaynak: AA / Spor

İbrahim Uysal Ömer Şengöl Eğirdir Isparta Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title