Haberler

Isparta'daki Kazada Gelini ve Torununu Kaybeden Osman Caran

Güncelleme:

Yalvaç'ta kazada gelini ve torununu kaybeden, eşi Elif Caran da yaralanarak Isparta'da tedavi gören Osman Caran'ı, hala çektikleri maddi sıkıntılar düşündürüyor.

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde midibüsün devrilmesi sonucu gelini ve torununu kaybeden, kazada yaralanan eşi Elif Caran da Isparta'da tedavi gören Osman Caran'ı, hala çektikleri maddi sıkıntılar düşündürüyor. Konya'nın Akşehir ilçesinde yaşayan Osman Caran (67), AA muhabirine açıklamada, Isparta'daki kazada, gelini Reyhan ile torunu Havva Caran'ı kaybettiğini söyledi. Kaza sonrası yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarını tutamayan Caran, gelini ve torununu kaybettiği kazada eşi Elif Caran ile diğer torunu Rabia Caran'ın da yaralandığını söyledi.Caran, ailesinden 4 kişinin tarım işçisi olarak çalıştığını belirterek, "Ben sağlam olsam ben de giderdim. Eşim, gelinim ve torunlarım ailemizin ihtiyaçlarını karşılamak üzere bahçelere elma toplamaya gidiyordu" dedi.Gelir durumları kötü olduğu için tarım işçisi olarak bahçelere çalışmaya gittiklerini anlatan Caran, şunları kaydetti: "Önümüz kış. Odun, kömür alınacak, elde para, pul yok. Garibanlık çok zor. Eşim Isparta'da tedavi görüyor. Torunum Havva'yı ve gelinim Reyhan'ı kaybettim. Diğer torunum Konya'da tedavi altında. Biz çalışmaya mecburuz. Gelinim daha önce de kaza atlatmıştı ama yine de minibüslerle uzak bahçelere gidiyordu. Buna mecburduk, çünkü evimizin ihtiyaçlarını bunlar karşılıyordu."

Kaynak: AA / Güncel

Akşehir Isparta Yalvaç Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500

Yorumlar (1)

Ahmet:

şoförün 27 kişilik araca 46 kişi bindirmesi çok yanlış ve büyük hata ve şoförde bunu canı ile ödedi. Ancak, araç sürücüleri de evine ekmek götürmek için çalışıyor. Mazotun litresi 4 lirayı geçmiş, sigorta parası almış başını gitmiş, bir sigorta yetmiyor ikinci bir sigorta isteniyor. K belgesi, D belgesi ayrı bir para, TURSAB ne işe yarıyorsa tursab parası, vergisi, her yıl araç muayenesi. Trafik polislerinin gözüyün üzerinde kaşın var diyerek yazdıkları trafik cezaları. Yani devlet vatandaşın kazandığına göz dikmiş durumda. Artık şoför esnafı evine ekmek götüremez duruma geldi. Yolcuyu yüksek fiyata taşısa yolcuda para yok, koltuk sayısınca götürse evine ekmek götüremiyor. Bu şoför de mecburen evine ekmek götürmek ve işini sürdürebilmek için bu yolu seçerek büyük hata yapmış, bunu da canı ile ödemiş. İnşallah böyle birşey bir daha yaşanmaz. Hayatını kaybeden işçi kardeşlerimize Allah''tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyorum

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title