Haberler

Isparta'da Motosikletli Düğün Konvoyu

ISPARTA'da motosiklet tutkunu gelin ve damat, arkadaşları ile birlikte motosikletli düğün konvoyu oluşturup tur attı.

ISPARTA'da motosiklet tutkunu gelin ve damat, arkadaşları ile birlikte motosikletli düğün konvoyu oluşturup tur attı.

Isparta'da oturan peyzaj mimarı Seda Aydın ile motosiklet satış bayi Bayram Aydın, dünya evine girdi. Her ikisi de motosiklet tutkunu gelin ve damadın düğün konvoyu da motosikletlerden oluştu. Bayram Aydın damatlık, Seda Aydın ise altı pantolon şeklinde gelinlikle motosiklete binerek arkadaşları eşliğinde şehir turu yaptı. 20'ye yakın motosikletin oluşturduğu düğün konvoyu ilgi çekti. Gelin ve damadı görenler konvoyun önünü kesti. Damat önlerini kesenlere zarf dağıtırken, gelin ise el salladı.

Motosiklet tutkunu olduğunu söyleyen Seda Aydın, "Eşimle motosiklet üzerinde tanıştık. Aslında küçük bir grupla bu organizasyonu düzenlemek istedik. Ama çok ses getirdi. Biz de bu kadarını ummuyorduk. Motosiklet kullanırken eşimin büyük desteğini aldım. Her kadının bunu yapmasını isterim" dedi.

Düğün günü mecbur kaldıkları için ekipman kullanamadıklarını, normal şartlarda ekipmansız motosiklet kullanmadıklarını aktaran Seda Bayram, motosiklet kullanıcılarına 'aklınız ve kaskınız başınızda olsun', araç sürücülerine ise 'bizleri fark edin' mesajı yolladı.

Damat Bayram Aydın da "Daha önce böyle bir şey yapılmadı. Bizim de aldığımız tepkiler hoşumuza gitti. Bizim için amaç bir anı kalmasıydı. Ama insanların ilgisini çekti. Güzel tepkiler aldık. Bir kadının motosiklet kullanabileceğini Seda en mutlu gününde göstermiş oldu" diye konuştu. - Isparta

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bayram Aydın Isparta Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title