Haberler

Isparta'da Liseler Arası Futbol Turnuvası Düzenlenecek

Isparta Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce geliştirilen proje kapsamında düzenlenecek liseler arası futbol turnuvası için fikstür çekimi yapıldı.

Isparta Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce geliştirilen proje kapsamında, lise öğrencileri arasında futbol turnuvası düzenlenecek.

Isparta Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce geliştirilen Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı Projesi (ÇOGEP) kapsamında gelecek ay düzenlenecek liseler arası futbol turnuvasının fikstür çekimi, Isparta Öğretmenevi konferans salonunda yapıldı.

Programda konuşan Isparta Emniyet Müdürü Mehmet Or, müdürlük olarak çocukların ve gençlerin kişisel ve sosyal gelişmelerinin sağlanmasına önem verdiklerini belirtti. Gençlerin, toplumsal açıdan korunmasına yönelik tedbirlerin hayata geçirilmesi ve dezavantajlı gençlerin, topluma faydalı birer birey olarak yetişmelerine gayret gösterdiklerini ifade eden Or, bu anlamda müdürlük olarak ÇOGEP'i geliştirdiklerini kaydetti.

Program kapsamında 2-9 Mayıs arasında 23 lise arasında futbol turnuvası gerçekleştirileceğini anlatan Or, turnuvaya katılan 250 öğrenciye krampon, tozluk ve forma hediye edileceğini, turnuvayı kazanan ve turnuvanın en centilmen takımına kupa verileceğini bildirdi.

Konuşmanın ardından Or, Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ve öğrenciler tarafından fikstür çekimi yapıldı. - Isparta

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Or Isparta Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title