Haberler

Isparta' da Kar Yağışı Hayatı Olumsuz Etkiledi

Isparta’da etkili olan kar yağışı nedeniyle bazı yollarda ulaşım durma noktasına gelirken, Karayolları Müdürlüğü ve Özel İdare ekipleri yollarda tuzlama çalışması yaptı.

Isparta'da etkili olan kar yağışı nedeniyle bazı yollarda ulaşım durma noktasına gelirken, Karayolları Müdürlüğü ve Özel İdare ekipleri yollarda tuzlama çalışması yaptı.

Güne kar ile uyanan Isparta'da, il merkezindeki mahallerde kar kalınlığı 5 santimetreye ulaştı. Belediye ekipleri, şehir merkezinde kar küreme ve tuzlama çalışması başlattı. Isparta-Eğirdir ile Konya yolu çıkışında meydana gelen buzlanma ise sürücülere zor anlar yaşattı. Isparta-Afyonkarahisar karayolunda da buzlanma nedeniyle Süleyman Demirel Üniversitesi çıkışından başlamak üzere 2 kilometrelik araç kuyruğu oluştu. Araç sürücüleri yaklaşık yarım saat yolda tuzlama çalışması yapılması için bekledi. Yol, yapılan çalışmayla yeniden trafiğe açıldı.

Köylerde kapalı yol yok

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu, 15 araç ve teknik ekiple karla mücadeleye hazır olduklarını belirterek, "Şu an için kapalı köy yolumuz yok. Ancak özellikle Yenişarbademli-Aksu arasındaki yolda ve Davraz Kayak Merkezi'ne giden yolda ekiplerimiz sürekli çalışma yapıyor. Köylere ulaşımda bir sorun yok" dedi. - ISPARTA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Isparta 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title