Haberler

Isparta'da Kar Yağışı

Yenişarbademli ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle ilçeye ulaşımı sağlayan yolun trafiğe kapandığı, aralarında Süleyman Demirel Üniversitesi Yenişarbademli Meslek Yüksekokulu'nda görevli akademisyenlerin de bulunduğu 15 kişinin yolda mahsur...

Yenişarbademli ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle ilçeye ulaşımı sağlayan yolun trafiğe kapandığı, aralarında Süleyman Demirel Üniversitesi Yenişarbademli Meslek Yüksekokulu'nda görevli akademisyenlerin de bulunduğu 15 kişinin yolda mahsur kaldığı bildirildi.

Yenişarbademli Belediye Başkanı Mustafa Erdem, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçe ve çevresinde sabah saatlerinden itibaren yoğun kar yağışını olduğunu, kar kalınlığının yer yer 20 santimetreye ulaştığını söyledi.

Kar yağışı nedeniyle ilçeye 15 kilometre uzaklıktaki 1810 rakımlı Belbaşı mevkisinde yolun trafiğe kapandığını anlatan Erdem, öğle saatlerinde aralarında Yenişarbademli Meslek Yüksekokulu'nda görev yapan akademisyenlerin de bulunduğu 15 kişinin yolda mahsur kaldığını bildirdi.

Belediye ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin bölgeye giderek yolu açtıklarını belirten Erdem, böylece mahsur kalan kişilerin yollarına devam ettiklerini söyledi.

Yolun trafiğe açıldığını, ancak kar yağışının devam etmesi ve bölgenin yüksek bir noktada bulunması nedeniyle ulaşım konusunda sıkıntılar yaşandığını vurgulayan Erdem, "Her kar yağışında yol trafiğe kapanıyor. Bu doğrultuda biz de ekiplerimizi hazır bekletiyoruz, ihbar geldiği anda bölgeye gidip, yolu açıyoruz" dedi.

Muhabir: Murat Yolcu / Hatice Özdemir

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - ISPARTA

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title