Haberler

Isparta'da 2 Genç Kızdan Haber Alınamıyor

Güncelleme:

Isparta'da birer hafta arayla kaybolan 15 yaşındaki Gözde Tuncay ile 18 yaşındaki Hatice Sarıtaş'dan haber alamayan yakınları, kayıp başvurusunda bulundu.

Isparta'da lise öğrencisi Gözde Tuncay, geçen 19 Kasım'da "Etüt merkezine gidiyorum" diyerek evden ayrıldı. Gözde Tuncay'dan bir daha haber alamayan ailesi, polise giderek kayıp başvurusunda bulundu.

Isparta Emniyet Müdürlüğü ekipleri Gözde Tuncay'ın bulunması için çalışma başlatırken, cep telefonlarına da kayıp duyurusuna ilişkin mesaj atıldı.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden gönderilen mesajda, Gözde Tuncay hakkında '1.65 boyunda, 55 kilo, kumral, kestane saç, renkli gözlü, üzerinde kahverengi mont, siyah kot, mevcut' bilgileri paylaşıldı.

1 HAFTA SONRA HATİCE SARIDAŞ KAYBOLDU

Gözde Tuncay'ın kaybolmasından bir hafta sonra Hatice Sarıtaş'ın yakınları da kızlarından haber alamadıklarını belirterek polise kayıp başvurusunda bulundu. Geçen cumartesi günü "Çarşıya gidiyorum" diye çıkan Hatice Sarıtaş'tan bir daha haber alınamadı.

Polis, cep telefonları kapalı olan Gözde Tuncay ve Hatice Sarıtaş'ın bulunması için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Hatice Sarıtaş Isparta 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title