Haberler

Isparta AK Parti Aday Adayı Gazetecilere Zarf İçinde 200 TL Dağıttı

Güncelleme:

Isparta'dan AK Parti aday adayı olan Nuri Koç'un, basın mensuplarına zarf içerisinde 200 TL dağıtması şehri karıştırdı.

Isparta'dan AK Parti aday adayı olan Nuri Koç, basın mensuplarına zarf içerisinde 200 TL dağıttı.

CEMİYET ÜYELİĞİNDEN İSTİFA ETTİ

Nuri Koç, basın mensuplarına dağıttığı parayı alanlar arasında Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan'ın da olduğu iddiası üzerine Isparta Demokrat gazetesi editörü Murat Kılıç, yaşananların meslek ettiğine aykırı olduğunu belirterek Gazeteciler Cemiyeti üyeliğinden istifa etti.

"PARA ALDIĞINI İTİRAF ETTİ"

Evrensel.net'in haberine göre, yapılan davranışı 'onursuzca' olarak nitelendiren Kılıç, olayın büyümesi üzerine rüşvete 'reklam' kılıfı uydurulduğunu söyledi.

Kılıç, "Bazı arkadaşlar zarfın içinde para olduğunu bilmiyormuş. Ama ne olursa olsun gidip o parayı iade etmeleri gerekiyordu. Cemiyet başkanı da para aldığını itiraf etti" diye konuştu.

"BUYRUN GELİN SİZE DE VEREYİM"

AK Parti'den aday adayı olan Koç ise neden gazetecilere para dağıttığının sorulması üzerine, "Büyütülecek bir mesele olmadığını" söyledi. Kendisine sorulan "Gazetecilere bahşiş mi veriyorsunuz?" sorusuna, "Buyurun gelin kardeşim, size de vereyim. Ben herkese izahat vermek zorunda değilim. Para benim. İster sokağa atarım, ister veririm" karşılığını verdi.

Gazetecilere 200 lira para dağıtılması olayını değerlendiren Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Yönetim Kurulu, Isparta Gazeteciler Cemiyeti'ni onur kuruluna sevk etti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Isparta Yerel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (19)

A.paşalı:

aday olduğu partiye yakışır hareket etmiş onlar için parayla satın alınanlar alınmıyorsa çamur atılanlar var

12
0
yanıtYanıtla
yigitmobilWeb@haberler.com:

Mecliste milletin vekili olacak bu gevşek

7
0
yanıtYanıtla
yorum 34Mobil-ANDROID:

200 tl he.. gazetecilik onurlu bir meslektir her ne kadar günümüzde onur birakmadilarsa da

4
0
yanıtYanıtla
eddevletül islamiyyeti fii ırak eşşamMobil-ANDROID:

bende gazeteci olmak istiyorum

2
2
yanıtYanıtla
poyrazMobil-ANDROID:

Bu gazetecilerin tarafsız haber yaptıgına vede okuyucularına dogru haber yaptıgına nasıl inanılır rüşvet alan memurları yazan basın kendi haberlerinide yazan basın olacakmı

1
1
yanıtYanıtla
kesin chplimobilWeb@haberler.com:

Kesin chplidir. Aday olamayacagi kesin şimdiden çamur atma derdine girmiş garibim.

0
2
yanıtYanıtla
Adam:

Ya size ne denir ki artik. Ben hayatimda böyle para düskünü, böyle sahtekar, böyle yalanci bir parti yasamadim. Siz tarih yazdiniz be!

2
0
yanıtYanıtla
TORNAVİDAMobil-ANDROID:

PARA ÇOK HERALDE UYUZZZZ GARIBANA VERSEN OLMAZ MI HIYAR AGASI

2
0
yanıtYanıtla
bi tarafMobil-ANDROID:

hehehe :) rüşvet demi bu rüşvet. hadis drki : rüşvet alanda veren de cehennemliktir. nokta

1
0
yanıtYanıtla
hesMobil-ANDROID:

ne yapacakti adam komur torbasini sirtinizami yukleyecekti veya erzak kolisini en guzelini yapmis zarfta para akp nin vizyonunu almis bir aday cok basarili olur bakanliginida goruruz insallah

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title