Haberler

İspark'tan Suudi Arabistan'a Otopark Danışmanlığı Hizmeti

İSPARK ile GULFNET KSA arasında Riyad'da otopark sorununun çözülmesi ve modern otoparklar kurulması konusunda işbirliği protokolü imzalandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İSPARK, otopark konusunda problemlerin yaşandığı Suudi Arabistan'a danışmanlık hizmeti verecek.

İSPARK'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, şirketin otopark sistemleri farklı ülkelere ihraç edilmeye başlandı.

Türkiye'de birçok il ve ilçede otopark sistemleri ve uygulamaları konusunda danışmanlık hizmeti veren İSPARK, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'a da uzandı. İSPARK, otopark konusunda problemlerin yaşandığı Suudi Arabistan'a da danışmanlık hizmeti sunacak.

İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik, genel müdür yardımcısı Nurettin Korkut ve GULFNET KSA heyetinden Mohammed Abdulaziz Al Tuwajiri'nin katılımıyla başkent Riyad'da otopark sorununun çözülmesi ve modern otoparklar kurulması konusunda işbirliği protokolü imzalandı.

İlk etapta başkent Riyad'da hayata geçirilecek proje, kısa zamanda Mekke ve Medine'de de uygulanmaya başlanacak.

İSPARK, protokol imzaladığı Suudi Arabistan'ın yanı sıra danışmanlık verdiği diğer ülkelere yaklaşık 1,5 milyon lira değerinde bir geliri ekonomiye kazandırdı. İSPARK, Pakistan'ın Lahor, Arnavutluk'un Tiran, Mısır'ın Kahire, Fas'ın Rabat ve Marakeş kentleri ile Gana ve Senegal'in şehirlerine de otopark danışmanlığı hizmeti veriyor.

Açıklamada görüşleri yer alan İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik, Riyad'da otopark sistemlerinin kurulması, işletilmesi ve otopark sıkıntısının giderilmesi amacıyla tecrübe ve birikimlerini paylaşacaklarını belirtti.

Çevik, "Kısa zamanda farklı ülkelerden tarafımıza ulaşan otoparkçılık konusundaki isteklere de cevap vererek bu alandaki ihracatı artıracağız" ifadesini kullandı. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Suudi Arabistan Mehmet Çevik İspark Riyad Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title