Haberler

İspanyollardan Cüneyt Çakır Yorumu: Türk Hakemin 3 Günahı

Güncelleme:

İspanyol basını, "Türk hakemin 3 günahı" başlığı ile yayınladığı haberinde Çakır'ın "Ne İspanyollara, ne de İtalyanlara yaranmasını bildi." yorumunda bulundu.

Barcelona ile Juventus arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi finalini yöneterek Türk hakemlik tarihine adını yazdıran milli hakemimiz Cüneyt Çakır, verdiği kararlarla Katalanları kızdırırken, İspanyolların ise gönlünü kazandı. El Mundo Deportivo gazetesi, "Türk hakemin 3 günahı" başlığı ile yayınladığı haberinde Çakır'ın "Ne İspanyollara, ne de İtalyanlara yaranmasını bildi" yorumunda bulundu. Bazı kararları eleştirilse de genel anlamda tepki almayan Çakır'ın iyi niyeti dikkat topladı, sınıfı geçmeyi başardı.

KIZAN DA OLDU DESTEK VEREN DE

Özellikle karşılaşmanın 70. dakikasında gelişen Barcelona atağında Jordi Alba'nın, sol kanattan ceza sahasına yaptığı ortaya eliyle dokunan Neymar'in golünü iptal etmesi farklı görüşlere yol açtı. Barcelona'ya yakınlığı ile bilinen El Mundo Deportivo gazetesi, bu pozisyonu sert dille eleştirirken, Madrid basınının dünyaca ünlü gazeteleri Marca ve As, Cüneyt Çakır'a destek verdiler.



POGBA'NIN POZİSYONU PENALTI DEĞİL

Milli hakemimiz Cüneyt Çakır'a en olumlu eleştiri ise İspanya'nın en önemli hakemlerinden Andujar Oliver'den geldi. Oliver İtalyanların eleştirisine maruz kalan Pogba'nın düşüşünün penaltı olmadığını savundu. Diğer bir eski hakem olan Ildefonso Urizar Azpitarde ise Çakır'ın kart çıkartmakta cimri davrandığını ve tartışmalı pozisyonlarda kart yerine diyaloğu tercih ettiğini ileri sürdü.

ÇAKIR'A 10 ÜZERİNDEN 6

Marca gazetesi hakemimiz Çakır'a 10 üzerinden 6 not verirken, Türk hakemin polemiklerle dolu 90 dakikayı iyi yönetmeye çalıştığını belirtti. As gazetesi ise Cüneyt Çakır'ın pozisyonları yakından takip etmekle olumlu not almasına rağmen oyunculara fazla yumuşak davranmakla suçladı. Çakır'ın Pogba'nın düşüşüne ise penaltı kararı vermemekle zirve yaptığını vurguladı.



"TÜRK HAKEMİN 3 GÜNAHI"

El Mundo Deportivo gazetesi, "Türk hakemin 3 günahı" başlığı ile yayınladığı haberinde Çakır'ın "Ne İspanyollara, ne de İtalyanlara yaranmasını bildi" yorumunda bulundu. Gazete, Alves'e yapılan faul, Neymar'ın attığı gol ve Pogba'nın düşürülme pozisyonlarının çok ince kararlar verilmesi gereken anlar olduğunu hatırlatarak, gördüğüne düdük çalan hakemi fazla eleştirmeye gerek olmadığını ifade etti.

PENALTIYI ES GEÇTİ İDDİASI

Barcelona takımının bir numaralı savunucularından biri olan Sport gazetesi ise, skor 1-0 iken Neymar'ın ortasında Juventus savunmasından Lichtsteiner'in koluna çarpan topta Çakır'ın Barcelona lehine penaltıyı es geçtiğini iddia ederek milli hakemimizi eleştiri yağmuruna tuttu.

İNGİLİZLERDEN 6 PUAN

İngiliz basını, Barcelona'nın 3-1 kazandığı Şampiyonlar Ligi final karşılaşması ile ilgili yorumlarında Türk hakem Cüneyt Çakır'in iyi maç yönettiği görüşünü paylaştı. Maçı naklen veren Sky TV, yan hakemin uyarısıyla Barcelona'nın golünü saymayınca kararın yanlış olabileceğini tartışmadı. The Sun gazetesi bugün maçta oynayan oyunculara puan verirken yaptığı hakem değerlendirmesinde, "Cüneyt Çakır oldukça iyi maç yönetti" diyerek final maçının hakemine 10 üzerinden 6 puan verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Deportivo La Coruna Cüneyt Çakır Barcelona Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (13)

tescilli şikeci fenerli:

rezil etti türkiyeyi bir daha buna maç vermezler

5
57
yanıtYanıtla
BETON:

bararılı bir yönetim yaptı helal olsun

50
4
yanıtYanıtla
el loco:

bir hakem sahadaki takımlara yaranmak için maç yönetmez. . gördüğüne ve kurallara göre hareket eder. .

34
3
yanıtYanıtla
birisi:

BU ADAMI SEVİYORUM YA

30
6
yanıtYanıtla
yurdum insanı:

bonucci ve vidal''i atmalıydı

9
4
yanıtYanıtla
vatandaş:

gayet güzel yönetti, başarılarının devamını bizi gururlandırmaya devam etmesini umuyorum

12
1
yanıtYanıtla
kenan:

dünya vatan haini chp yi konusuyor, hdp ye emanet oy veren vatan hainlerini

6
5
yanıtYanıtla
DOGRUYOLDAYIM:

Cüneyt Bey bu maçı tam tarafsız olarak yönetti, italyan ve ispanyollar poh yemiş.

9
0
yanıtYanıtla
UltraGalatasaray:

Bu maci anca yönetebildi ligde hep Galatasaraya karsi düdük caliyor hep fenevbahce icin yapiyor, yiyorsa avrupada yanlis calsin hemen fisini

1
6
yanıtYanıtla
muglalimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

10 üzerinden 6 diyorlarya daha nasıl maç yoneyilebilir ki hey allahım

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title