Haberler

İspanyol Polisinden Gözaltındaki Şüpheliye Döner Tekme

Güncelleme:

2011 Eylül'ünde bir karakolda çekilen görüntüler İspanya'yı karıştırdı. Videoda polis gözaltındaki alkollü şahsa döner tekme atarken görülüyor.

İspanya'nın Mallorca Adası'nda Eylül 2011'de yaşanan bir olayın görüntüleri ortaya çıktı. Bir karakolda 2011 yılında yaşanan olayda, alkollü araç kullandığı gerekçesiyle gözaltına alınan bir kişi, polis memurunun tekmeli saldırısına maruz kaldı. Şüpheli yüzüne aldığı iki tekmeyle ne olduğunu şaşırırken, saldırgan memurun bir arkadaşı da olayı kaydeden kameranın açısını değiştiriyor.

SUÇLU BULUNURSA 4 YIL HAPİS YATABİLİR

Alkollü araç kullandığı gerekçesiyle gözaltına alınan ve karakolda elleri sandalyeye kelepçelenen bir kişiyi 'karateci gibi' tekmeleyen polis memuru, suçlu bulunursa dört yıl hapis yatabilir.

İZLEYEN MESLEKTAŞLAR DA 1 YIL HAPİSLE YARGILANIYOR

41 yaşındaki polisi, şüpheliye tekme atarken izleyen meslektaşları ise birer yıl hapis cezası istemiyle yargılanıyor.

ÖZÜR DİLEYEN POLİS KENDİNİ BÖYLE SAVUNDU

İsmi açıklanmayan polis, mahkemede kendini, "Kızımı doğramakla tehdit edince, sinirlerime hakim olamadım" sözleriyle savundu.

Dövdüğü kişiden özür dileyen polis memuru, "Bir polisin yapmaması gereken bir hareketti" dedi. Dayak yiyen şüpheli ise polis memurunu tehdit etmediğini öne sürdü.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

İspanya Eylül Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (30)

MAHMUT:

POLISI GÖRMEK BILE DUYMAK BILE ISTEMIYORUM SEYTANA YAKIN OLSUNLAR

18
19
yanıtYanıtla
YALANDA DEGIL !!!:

POLISI SEVERIZ FAKAT ADIL OLANINI BEN BUZAMANA KADARDA ADIL OLAN POLISE RASTLAMADIM ! !! ! BENDEN UZAK OLSUNDA YETER POLISLERIN NEDEN ARKADASI OLMAZ CÜNKÜ ADAM SATARLARDA ONDAN FITRATLARINDA VAR

20
13
yanıtYanıtla
vatandaşmobilWeb@haberler.com:

Türkiyede olsa hemen hükümet istifa diye cikardi ortaya maymun züriyetliler

19
9
yanıtYanıtla
ismailim:

Polis heryerde polis işte.

17
10
yanıtYanıtla
ahmet:

polis sevmeyen ne çok insan var dimi bence kendilerine çeki düzen vermeliler . . iyi bilin polsler sevilmiyorsunuz. . .

5
14
yanıtYanıtla
MAHMUT:

BABAM POLIS OLSA HIC GÜVENIM YOK EN IYISINDEN BILE NEFRET EDIYORUM BEN DOGRU SÖYLÜYORUM EN AZINDAN YALAKALIKDA YAPMIYORUM ALLAH KARSIMA CIKARMASIN POLISE ALLAH MUHTACDA ETMESIN

9
8
yanıtYanıtla
AZRAİLL:

önce döner tekme ne onu öğrenin :)

15
0
yanıtYanıtla
bicibicimobilWeb@haberler.com:

döner tekme tavukmu, etmi

10
3
yanıtYanıtla
ErtemmobilWeb@haberler.com:

Polis senin rahat uyamani saglar sen polise saygili olmassan o da seni Adam yerine koymaz ne de olsa bir insan

9
1
yanıtYanıtla
EN DOĞRUSUMobil-IOS:

5 sene hapis yatması lazım

3
6
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title