Haberler

İspanyol Basını: Barcelona'dan 6 Futbolcu Ayrılacak

Güncelleme:

İspanyol basını, önümüzdeki sezon Barcelona'dan 6 futbolcunun ayrılacağını yazdı. Listede Arda Turan yok.

Barcelona bir yandan şampiyonluğa odaklanmışken diğer yandan gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdürüyor. Milli futbolcu Arda Turan'ın da formasını giydiği La Liga'nın zirvesinde bulunan Barca'da, 6 isimle yolların ayrılacağı belirtildi.

İŞTE GİDECEK İSİMLER

İspanyol Sport Gazetesi'nin haberine göre takımdan ayrılması beklenen isimler Thomas Vermaelen, Adriano, Dani Alves, Marc Bartra, Aleix Vidal ve Douglas.

Bu 6 ismin iyi bir teklif gelmesi halinde takımdan gönderileceği belirtilirken, Premier Lig ekiplerinin bu oyunculardan birkaçıyla temasa geçebileceği bilgisi haberlerde yer aldı.

ARDA'NIN DA AYRILMASI GÜNDEME GELMİŞTİ

Sezon başında Atletico Madrid'den Barcelona'ya transfer olan milli futbolcu Arda Turan, Barca'nın transfer yasağı sebebiyle 6 ay oynayamamıştı. Ocak ayından itibaren yeni kulübünde forma giymeye başlayan Arda tartışma konusu olmuştu.

Uzun süren forma hasretini bitirdikten sonra Arda'nın yeterli form düzeyine ulaşmadığını belirten İspanyol gazeteleri özellikle son dönemde 4 maçta 1 puan alan Barcelona'da adeta suçlu ilan edilmişti. Milli futbolcu Ocak ayından bu yana Barcelona formasıyla toplamda 22 maça çıktı 2 gol 3 asistlik performans sergiledi.

İngiliz medyasında Arda'nın Arsenal'in gündemine girdiği ve gelecek sezon Premier Lig'de top koşturacağı iddiaları yer almıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Thomas Vermaelen Arda Turan La Liga Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (9)

fenerli:

arda işi bitti artık foyası çıktı meydana messiyle neymara yalakalık yapmakla olmaz bu işler

6
5
yanıtYanıtla
Dk:

ulan adam barcelonada oynuyor hala bir sürü laf yiyor. bizim ülkemizin genel sorunu bu çıtayı yükseltmeye çalışacağımıza, biraz yükseleni indirmeye çalışıyoruz

yanıt4
yanıt0
güngör:

ardaya çok para ödedi, en az zararla kakalamak için listeye asmıyorlar. her an satabilirler

8
0
yanıtYanıtla
MASKKK:

BARCA medyanın demesiyle ardayı göndermez evet arda şu an biraz mantalite olarak eksik olsa bile bu onun suçu değil kaldıki ispanyol medyası 75 dakka oynayan futbolculara bir şey demiyor 15 dakika oynatılan ardaya yükşlenebiyor neden acaba

5
1
yanıtYanıtla
ahmeddd:

amaç belli lige renk gelsin rekabet artsın diye yapılmış bir plan 4 maç felaket oyna sonra gelene 8 gidene 6 at bizde yedik yaniii

3
3
yanıtYanıtla
MMOM:

Müslüman, içinden günde 5. 000 Fil Suresini oku, huzura er. Allah (C. C. ) okuyanı her türlü sıkıntıdan korur, ahlakını güzelleştirir.

1
2
yanıtYanıtla
Arslan05:

Evet Türkiye de eğitim eksik olduğu için ve Türk futbolcuları genelde korkak oldukları için başarılı olamıyorlar büyük takımlarda, ya da hiç transfer olamıyorlar bile. Belki 2-3 istisna olabilir. Emre Belözoğlu ve Hakan Şükür Inter de oynadı yıllarca, iyide oynadılar. Bir başka şeyde, yazın ki rakibimiz Hırvatistan dan Rakitic ve Modrid RM ve Barca nın vazgeçilmez oyuncuları. Daha da başka bir sürü ileri seviye deki takımlarda oynayan oyuncuları var. Biz kendimizi hep olduğumuzdan büyük görüyoruz

2
0
yanıtYanıtla
Arslan05:

Barca ya gitmekle herşeyin bittiğini sanıyor herhalde Arda. Transfer olmakla bitmiyor iş. Koşacaksın, çalışacaksın, başka işlerle uğraşmayacaksın. Almanya da eğitim almış olsalarda Nuri ve Hamit de Real Madrid e transfer olmuşlardı ama neredeyse hiç oynayamadan ayrıldılar. Hadi Nuri ve Hamit Dortmund, Bayern Münih gibi takımlarda hep ilk 11 deydi en azından. Arda tipik Türk futbolcusu. Oradan oynayamadıktan sonra transfer olmuşşun ne yazar? Yakında kakalarlar Türkiye ye

2
0
yanıtYanıtla
Turk:

Arda genetik olarak ve çocukluktaki spor eğitiminin eksik ve yanlış olması yüzünden büyük külüplerde oynaması zor. kondisyon olayı değil bu. Turk sporcuların hepsi yanlış eğitim alıyorlar. bilimsel olarak yanlış. Genetik olarak yatkınlığa bakmıyorlar. Normal okul eğitimini bile veremiyoruz, profosyonel spor eğitimini kim vericek.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title