Haberler

Real Madrid, Atletic Bilbao'yu 4-2 Mağlup Etti

Güncelleme:

İspanya 1. Futbol Ligi'nin 24. haftasında Real Madrid, sahasında Athletic Bilbao'yu 4-2 yendi.

Santiago Bernabeu'da oynanan ve hakem Alfonso Alvarez Izquierdo'nun düdük çaldığı maçı Real Madrid 4-2 gibi farklı bir skorla kazandı.

MAÇTA ÖNEMLİ ANLAR

Karşılaşmaya hızlı başlayan Real Madrid, 3. dakikada Cristiano Ronaldo'nun golüyle 1-0 öne geçti.

10. dakikada Real Madrid defansında Raphael Varane ve kaleci Keylor Navas'ın hatasını iyi değerlendiren Javi Eraso, Athletic'in beraberlik golünü ağlara gönderdi: 1-1.

Skora eşitliği getirdikten sonra rakibine nazaran daha iyi futbol oynamaya başlayan Athletic, özellikle golcü futbolcusu Aritz Aduriz ile hücumda etkili oldu. 29. dakikada Aduriz'in bir şutunda top direkten döndü.

Real Madrid'in 37. dakikada geliştirdiği atakta ise James Rodriguez, sol ayağı ile topa çok güzel vurarak, ev sahibi takımı tekrar öne geçirdi: 2-1.

45. dakikada Ronaldo'nun pasında topla buluşan Alman futbolcu Toni Kroos, farkı ikiye çıkardı. İlk yarı Real Madrid'in 3-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarının ilk 35 dakikası içinde her iki takım da üçer oyuncu değiştirme hakkını kullandı. İkinci devre karşılıklı ataklar ve orta saha mücadelesine sahne oldu.

Varane, 83. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek Real Madrid'i 10 kişi bıraktı. 87. dakikada Ronaldo, kendisinin ikinci golünü atarak, skoru 4-1'e taşıdı. 90. dakikada Athletic'ten Gorka Elustondo'nun güzel kafa golü maçın kaderini değiştirmezken, Real Madrid sahadan 4-2 galip ayrılan taraf oldu.

ZIDANE DESTAN YAZIYOR

Teknik direktör Zinedine Zidane yönetiminde 6. maçına çıkan Real Madrid, Fransız teknik adamla Santiago Bernabeu Stadı'nda yakaladığı farklı galibiyetler serisini bu hafta da sürdürdü. Zidane ile 5 galibiyet 1 beraberlik alan Real Madrid, geçen haftalarda sahasında oynadığı maçlarda Deportivo'yu 5-0, Sporting Gijon'u 5-1 ve Espanyol'u da 6-0 yenmişti.

REAL MADRİD 2. SIRAYA YERLEŞTİ

Real Madrid aldığı galibiyetle puanını 53'e çıkartarak, henüz 24. hafta maçını oynamayan Atletico Madrid'i geçti ve ikinciliğe yükseldi. Gelecek sezon UEFA Avrupa Ligi'ne katılma mücadelesi veren Athletic Bilbao ise 35 puanla 6'ncılıkta kaldı. La Liga'nın zirvesinde yarın Barcelona-Celta, Getafe-Atletico Madrid, Sevilla-Las Palmas maçları oynanacak. La Liga'da 54 puanla lider durumdaki Barcelona'nın iki maç eksiği bulunuyor.

Kaynak: AA / Spor

Athletic Bilbao Real Madrid La Liga İspanya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title