Haberler

İspanya'dan Futbol

La Liga'nın son şampiyonu Atletico Madrid, yarın Rayo Vallecano deplasmanında sezonun ilk maçına çıkacak Atletico'da sakat olan Arda, kart cezalısı Raul Garcia forma giyemeyecek, teknik direktör Simeone yedek kulübesinde oturamayacak Simeone, Real Madrid ile oynadıkları maçlarda gördüğü kartlardan yakındı.

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) son şampiyonu ve Süper Kupa'nın kazananı Atletico Madrid, 2014-2015 sezonunun ilk maçında yarın deplasmanda Rayo Vallecano ile karşı karşıya gelecek.

Hazırlık çalışmaları sırasında aşırı yüklenmeden dolayı sağ ayak arka adalesinde sakatlığı bulunan Arda Turan, bugünkü antrenmana çıksa da takımdan ayrı fizik tedavi uzmanı eşliğinde çalıştı.

Rayo karşısında Arda ve geçen sezondan kart cezalısı olan Raul Garcia'yı oynatamayacak teknik direktör Diego Simeone, geçen sezon Barcelona'ya karşı oynanan son maçta gördüğü kart nedeniyle bu maçta takımının yedek kulübesinde oturamayacak.

Simeone, düzenlediği basın toplantısında, Real Madrid'e karşı oynanan Süper Kupa maçında gördüğü kırmızı karttan ötürü 8 maç ceza alma riskinin hatırlatılması üzerine, "Birisi hata yaptığında bunu ödemesi normaldir. Kararı alacak olanlar en adilini vereceklerdir. İnşallah takımın iyiliği için en azı olur" dedi.

Geçen sezon son Barcelona maçında gördüğü kartla toplamda 5 maç sarı kart görmesinden dolayı Rayo Vallecano maçında da saha dışında kalacak olan Simeone, "Geçen sezonki 5 sarı karttan 2'sini Real Madrid, 2'sini Barcelona ve 1'ini Malaga maçlarında gördüm. Real Madrid'e karşı son Süper Kupa maçında da atıldım. Madrid'e karşı oynadığımız Şampiyonlar Ligi finalinden de atıldım. Garip bir şeyler olmalı çünkü hep onlarla oluyor" diye konuştu.

La Liga'da 1. haftanın son maçında Rayo Vallecano ile Atletico Madrid, TSİ 23.00'da karşı karşıya gelecek. - Madrid

Kaynak: AA / Spor

Atletico Madrid Rayo Vallecano İspanya La Liga Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title