Haberler

İso'nun Yayınladığı Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Raporu

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak, "Antalyamızın güçlü yönünü ortaya çıkartan, odamız üyesi Adopen, AGT ve Yörükoğlu firmalarına başarılarının devamını dileyerek kendilerini tebrik ediyor, önümüzdeki"...

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak, "Antalyamızın güçlü yönünü ortaya çıkartan, odamız üyesi Adopen, AGT ve Yörükoğlu firmalarına başarılarının devamını dileyerek kendilerini tebrik ediyor, önümüzdeki yıllarda Antalya'dan daha çok firmanın en büyükler listesinde yer almasını diliyorum" dedi.

Budak, yaptığı yazılı açıklamada, İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO)

"Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2011 Yılı Raporu"nun açıklandığını hatırlattı. Budak, genel sıralamaya göre, Batı Akdeniz Bölgesi'nde Antalya'dan Adopen, AGT ve Yörükoğlu firmaları ile Burdur-Bucak'tan AS Çimento, Isparta'dan GÖLTAŞ firmalarının ilk 500 arasında yer aldığına dikkati çekti.

Genel sıralamada Adopen Plastik ve İnşaat Sanayi AŞ'nin 2010 yılında 293'üncü sıradayken geçen yıl 266'ncı sıraya, AGT Ağaç Sanayi ve Ticaret AŞ'nin 365'inci sıradan 352'nciliğe yükseldiğini vurgulayan Budak, Yörükoğlu firmasının ise 447'nci sırada yer aldığını kaydetti.

Geçen yıl Adopen firmasının 290 milyon lira, AGT Ağaç Sanayi firmasının 225 milyon lira ve Yörükoğlu Süt Ürünleri firmasının da 175 milyon lira üretimden satış elde ettiğini belirten Budak, açıklamasında, "Her 3 firmanın da 2011 yılını karla kapattığı ve satış hasılatlarının bir önceki yıla göre artış gösterdiği görülmektedir. Antalyamızın güçlü yönünü ortaya çıkartan, odamız üyesi Adopen, AGT ve Yörükoğlu firmalarına başarılarının devamını dileyerek kendilerini tebrik ediyor, önümüzdeki yıllarda Antalya'dan daha çok firmanın en büyükler listesinde yer almasını diliyorum" dedi.

Yayıncı: Güç Gönel - ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Çetin Osman Budak Yörükoğlu Antalya Adopen Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title