Haberler

İşnet Sektörde Başarılarla Dolu Geçen 15. Yılını Kutladı

Güncelleme:

İşNet; gelişen hizmet ve çözüm yelpazesiyle değişen sektörel ihtiyaçlara hızlı çözümler üreten yeni nesil alternatif telekom operatörü olarak kuruluşunun 15. yılını kutluyor.

İşNet yönetici ve çalışanları, güçlü teknolojik altyapısı, genişleyen hizmet ve çözüm yelpazesiyle hızlı çözümler üreten yeni nesil alternatif telekom operatörü olarak her yıl büyüyen ve güvenilir adımlarla yoluna devam eden İşNet'in başarılarla dolu geçen 15. yılını hep birlikte kutladı.

İşNet'in 15. kuruluş yıldönümü kapsamında İşNet yönetici ve çalışanlarının katılımıyla düzenlenen kutlama töeninde bir konuşma yapan İşNet Genel Müdürü Selim Selvi "Sektördeki yerimizi aldığımız ilk günden beri, gerek yaptığımız aralıksız yatırımlar, gerekse de ihtiyaçları karşılamak üzere sunduğumuz yenilikçi ürün ve hizmetlerle daima farkımızı göstermekteyiz. Yeni nesil alternatif telekom operatörü olarak sunduklarıyla her yıl büyüyen ve güvenilir adımlarla yoluna devam eden şirketimiz; sektördeki 15. yılını genişleyen bir aile olarak kutluyor olmanın haklı gururunu yaşıyor" dedi.


Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk milli bankası olan İş Bankası'nın bir iştiraki olarak kurulan ve kuruluşuyla birlikte internet servis sağlayıcılığı alanında ön plana çıkan İşNet, ilerleyen teknoloji ve büyük bir hızla yaygınlaşan internet altyapısının da gelişimine paralel olarak; kurumlara iletişim ve telekomünikasyona dayalı diğer hizmetleri de sunmaya başladı.

Şirketlerinin sektörde 15 yılda geldikleri noktayla ilgili kısa bir değerlendirme yapan Selim Selvi, İşNet'in 2004 yılında aldığı ses ve uydu işletimi lisansıyla birlikte ses ve uydu hizmetlerini de vermeye başladığını; böylece 'uçtan uca iletişim çözümleri sağlama' konusunda önemli bir adım attığını ifade ederek sözlerini şöyle tamamladı:

"Kurumların, bilgi ve iletişim alanındaki yerel ve küresel ihtiyaçlarını en etkin ve güvenilir şekilde karşılayan şirket olma vizyonuyla çıktığımız bu yolda; yaptığımız ciddi yatırımlarla hizmete başladığımız 5. yılın sonunda 81 ildeki PoP noktamızla Türkiye'nin 'Yeni Nesil Telekom Operatörü' olduk. İleri teknolojiye dayalı hizmetlerimizi tüm müşterilerimize; kurulduğumuz ilk günden beri çevresel duyarlılık ve kaliteden asla ödün vermeden, güvenilir ve ekonomik koşullarda sunuyoruz.

Büyüme hızımızı sürekli daha yukarılara taşıdığımız 15 yıl boyunca, işinin uzmanı, deneyimli ekiplerimizle yaptığımız başarılı çalışmalarla; her ölçekteki kuruma tek elden danışmanlık ve operasyonel yönetim hizmeti veren bir şirket konumuna geldik. Ses, veri merkezi, internet, sanal-ağ, VPN uydu hizmetleri ve BT çözümleri alanlarında sunduğumuz hizmetlere; bu yıl aldığımız e-fatura özel entegratörlük lisansıyla e- fatura ve e-fatura saklama hizmetini de dahil ettik. Önümüzdeki dönemde de uzmanı olduğumuz tüm alanlarda sunacağımız yenilikçi çözüm ve hizmetlerimizle müşterilerimizin en güvenilir iş ortağı olmaya devam edeceğiz."

Kaynak: Bültenler / Güncel

İş Bankası Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title