Haberler

İsminur'dan Başkan Fadıloğlu'na Duygulandıran Mektup

Güncelleme:

Şehitkamil Belediyesi Yetim Koordinasyon Merkezine üye olan yetim aileleri ve çocukları iftar yemeğinde buluştu.

Şehitkamil Belediyesi Yetim Koordinasyon Merkezi'ne üye olan yetim aileleri ve çocukları iftar yemeğinde buluştu. Hoş ve neşeli dakikalar geçiren çocuklar, iftar yemeğinde mutlu bir gün geçirmenin sevincini yaşadı. Yetim çocuklardan İsminur Taş, Başkan Fadıloğlu'na yazmış olduğu anlamlı mektubu okuyarak, duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Dülük Tabiat Parkı'nda düzenlenen iftar yemeğine Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci, Sosyal İşler Müdürü Remzi Yılmaz ve Yetim Koordinasyon Merkezi'ne üye yetim aileleri katıldı. Masaları tek tek dolaşarak aileler ve çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci, sohbet edip sıkıntılarını dinledi. Hoş ve neşeli dakikalar geçiren çocuklar, iftar yemeğinde mutlu bir gün geçirmenin sevincini yaşadı. Yetim çocuklardan İsminur Taş, Başkan Fadıloğlu'na yazmış olduğu anlamlı mektubu okuyarak, duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu. İsminur Taş mektubunda, "Benim adım İsminur Taş. 5. sınıf öğrencisiyim. 6 çocuklu bir ailenin 5. çocuğuyum. Bundan 4 yıl önce babamı kaybettik. 3 ablam var ve ikisi üniversitede, biri ise lisede okuyor. Ben ikiz kardeşim ve en küçük kardeşim ile İlkokuldayız. Küçük yaşta bence talihsiz bir boşluk oluştu hayatımızda. Babamın yokluğuyla sayısız zorluk çıktı karşımıza. İnsan sevdiği birini kaybedince, onun etkisi olduğu zaman bitiyor ve farklı bir zaman başlıyor. Yeni insanlar çıkıyor karşısına. Bizlere bu zor zamanlarımızda yardımcı olan siz ve değerli çalışanlarınız, el uzatanımız oldunuz. Bir nevi acımızı hafifletmek, bizleri daha iyi şartlara yöneltmek için elinizden gelenin en iyisini yaptığını düşünüyorum. Yaşanan onca acı, çekilen onca sıkıntıdan sonra, insan farklı bir pencere açıyor kendine. Farklı düşünüyor ve farklı hissediyor. Büyükler buna olgunlaşmak diyor. Acıyla olgunlaşmak. Acıyla olgunlaşmak bizim tercihimiz miydi? Tabi ki de hayır. Kadermiş bunun adı. Tam bu esnada insana tutunacak bir dal oldunuz, bana ve aileme. Çeşitli konferanslar, seminerler ve piknikler düzenlediniz. Sosyal faaliyetlerinizle bizlerin moral ve motivasyonunu attırdınız. Bize bizim gibi olan arkadaşlarla tanışma şansı verdiniz. Katıldığımız kurslarla derslerimizdeki başarılarımızı attırmayı başardınız. Sadece bizim için değil, annemiz içinde uğraştınız. Maddi ve manevi desteğinizi her an omuzumuzda bir el gibi hissettirdiniz. Sevgili 29 Ekim Sosyal Tesisi hocalarımıza ve Yetim Koordinasyon Merkezi'ne yaptığınız her şey için kendim ve ailem adına teşekkür ediyorum. Bize en çok ihtiyaç duyduğumuz anda uzanan bir el olduğunuz için teşekkür ederim. Size sadece iyi ki varsınız diyebiliyorum ancak. İyi ki varsınız" cümleleriyle sözlerini tamamladı.

Yetim çocukların anneleri ise, "Başkanımıza bizleri ve çocuklarımızı böylesine anlamlı bir günde iftar da buluşturduğu için öncelikle yürekten teşekkür ediyoruz. Biz Başkanımızın ve hocalarımızın bize vermiş oldukları desteklerden dolayı ne kadar da teşekkür etsek azdır. Bugün Başkanımız çocuklarımızı çok mutlu etti, Allah kendinden razı olsun" dediler.

"RABBİM BU BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ HİÇBİR ZAMAN BOZMASIN"

Okunan ezan ile birlikte protokol üyeleri ve aileler hep birlikte iftarını açtı. İftar sonrası bir konuşma yapan Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci, bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Öncelikle davetimize icabetinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Artık geleneksel hale getirdiğimiz ve 2 Temmuz Yetimler Günü dolayısıyla, bu mübarek sofrada hep beraber olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sizlerle bu atmosferi yaşamak bile inan kelimelerle anlatacak gibi değil. Gülen yüzleriniz hiçbir zaman solmasın ve hep gülsün. Rabbim bu birlik ve beraberliğimizi hiçbir zaman bozmasın diyorum ve hepinize katılımlarınızdan dolayı tekrar teşekkür ediyor. Hayırlı iftarlar diliyorum" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından yetim bir çocuğun yapmış olduğu iftar duasının ardından program sona erdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şehitkamil Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
title