Haberler

İsmihan'ın 37 Yıllık Özlemi Son Buldu

Manisa’nın Alaşehir ilçesine bağlı Subaşı Mahallesinde bir yaşına girmeden geçirdiği yüksek ateş sonucu hem fiziksel hem de zihinsel engelli kalan İsmihan Yıldırım ilk kez tekerlekli sandalye ile tanıştı.

Manisa'nın Alaşehir ilçesine bağlı Subaşı Mahallesinde bir yaşına girmeden geçirdiği yüksek ateş sonucu hem fiziksel hem de zihinsel engelli kalan İsmihan Yıldırım ilk kez tekerlekli sandalye ile tanıştı. Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban tarafından hediye gönderilen tekerlekli sandalyesine kavuşan İsmihan'ın mutluluğu gözlerine yansıdı.

Alaşehir'e bağlı Subaşı Mahallesi Muhtarı Mehmet Uysal'ın Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'a mahallesinde bulunan İsmihan Yıldırım'ın durumunu bildirmesi üzerine harekete geçen Alaşehir Belediyesi, İsmihan Yıldırım'ı yıllardır mahkum kaldığı yataktan kurtardı.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'ın talimatıyla İsmihan Yıldırım'ın yaşadığı eve giden Alaşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Erkan Boğa tekerlekli sandalyeyi İsmihan Yıldırım'a hediye etti. Yataktan çıkarak tekerlekli sandalyesine oturtulan İsmihan Yıldırım hareketleriyle mutluluğunu ortaya koydu.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban yaptığı açıklamada, "İsmihan Yıldırım kardeşimiz hakkında mahalle muhtarımızdan gelen bilgi doğrultusunda kendisine tekerlekli sandalye ile yaşam sevinince ortak olmak istedik. Daha bir yaşına bile girmeden bebekliği esnasında geçirdiği yüksek ateş sonucu fiziki ve beyin damarlarındaki fonksiyonlarını yitirmiş. 1978 doğumlu kardeşimiz bugün 37 yaşında. Her sağlıklı insan gibi yaşam koşullarını iyileştirmek ve daha kaliteli bir yaşam sürmesi için İsmihan Yıldırım'ın elinden tutmak istedik. Her sağlıklı insanın bir engelli adayı olduğunu hiçbir zaman unutmuyoruz." dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karaçoban Alaşehir Subaşı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title