Haberler

İsmail Türüt, Rekor Tazminat Cezası İle Boşandı

Güncelleme:

Şarkıları ve sivri açıklamalarıyla kamuoyunun tanıdığı ünlü türkücü İsmail Türüt’ün kendisini 1997 yılından bu yana N.T. isimli kadınla aldattığını iddia eden Ayşe Türüt, avukatı Sema Kılıç aracılığıyla boşanma davası açtı. İki çocuk annesi Türüt, eşinden 750 bin lira maddi, 1 milyon lira da manevi tazminat talebinde bulundu.

"EŞİM ŞÖHRETİME ZARAR VERDİ"

Beykoz Aile Mahkemesi’nde görülen davada savunma yapan İsmail Türüt, eşi ile ailesinin geçinememesi nedeniyle aralarının açıldığını söyledi. N.T. isimli arkadaşı ile Ayşe Türüt’ün tanıştığını iddia eden İsmail Türüt, savunmasında şunları söyledi:
“Benim Ayşe hanımla ayrılmama sebep asla N. hanım değildir. Ayşe hanımın benim aileme, özellikle anneme karşı olan saygısızlığıdır. Biz de anne çok kıymetlidir. Ben her zaman söylerim. Eş her zaman bulunur, ama anne bir tanedir. Karşı tarafın iddia ettiği gibi bir gelirim ve mal varlığım yoktur. Takdir edilen nafakayı çok zor şartlarda borç olarak ödedim. Nafaka takdir edilene kadar müşterek çocuk Miraç’ın yurt dışındaki öğrenim masraflarını hep ben ödedim. Ancak nafaka takdir edildikten sonra, nafakanın içinde olduğunu düşünerek, ayrıca eğitim ödemesi yapmadım. Okulun yetkilileri beni sık sık aradı, zor duruma düştüm. Karşı taraf şöhretime zarar verecek şekilde beni televizyonlarda çocuklarıyla ilgilenmeyen baba konumuna düşürdü. Bu konuda da kendilerine karşı yasal hakları kullanacağım.”

"KIZIM LİSE DİPLOMASI ALAMADI"

Eşi İsmail Türüt’ün evini ve çocuklarını ihmal ettiğini ve ailesine maddi olarak yardımda bulunmadığını iddia eden Ayşe Türüt ise eşinin ailesiyle herhangi bir sorun yaşamadığını savundu. Ayşe Türüt savunmasında “Davalının söylediği gibi annesine ve akrabalarına saygısızlığım söz konusu olmamıştır. Biz davalı ile severek ve kaçarak evlendik. Evlenmeden önce ve sonra benim için yazdığı türküleri de vardır. Müşterek çocuklarımız dava açıldıktan sonra davalı tarafından eğitim konusunda mağdur edildi. Davalı tarafından eğitim ödemeleri yapılmadığı için büyük kızımız okulu bırakmak istedi. Miraç’ın eğitim ödemelerini de nafaka bağlanıncaya kadar yaptı. Nafaka bağlandıktan sonra yapmadı. Ödeme yapılmadığı için Miraç’ın bir lise diploması yoktur. Çünkü okul eğitim giderini alamadığı için diplomayı vermiyor.”

TÜRÜT HAKSIZ BULUNDU

Savunmaların ardından Beykoz Aile Mahkemesi, İsmail Türüt’ü haksız bularak tazminat taleplerini kabul etti. Mahkeme, İsmail Türüt’ü 250 bin lira maddi, 250 bin lira da manevi tazminat ödemesine karar veren mahkeme çiftin çocukları 20 yaşındaki Yasemin Türüt ile 17 yaşındaki Miraç Türüt’ün velayetleri anne Ayşe Türüt’e verdi. Öte yandan İsmail Türüt, eşine her ay 4 bin lira nafaka da ödeyecek. Ayrıca Kanada’da lise eğitimi gören 17 yaşındaki Miraç Türüt’ün diplomasını alabilmesi için ödenmesi gereken 23.500 doları da baba İsmail Türüt ödeyecek.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

İsmail Türüt Sema Kılıç Beykoz Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu?
500

Yorumlar (13)

mervesu:

oh ne güzel sen gününü gün et karında annene baksın sen karını annen içinmi aldın laz kafa bunlaeda anne önemliymiş bizde anneler hiç önemli değil tam bir kıro

44
15
yanıtYanıtla
ELAZIĞLI:

LAZLARA VERİLEN TAVZİLERE NEREYE KADAR..ADAMLAR GÜSRİCSTANDAN RUSYADAN KOPUP GELDİLER BU ÜLKEDE..YERLİ SYTATÜSÜ GÖRÜĞYORLAR OYSA ONLARDA SIĞINTI GÖÇMENLERDİR...BUDA DEMOKRASİ BİR TEPKİMDİR....

27
29
yanıtYanıtla
FATİHfguven1905@gmail.com:

ASLANIM YARAN VAR DA GOCUNUYOR MUSUN? TÜRK BAYRAGINI ELINDE TUTAN KARADENİZLİLER DIR BUNU SAKIN UNUTMA.

yanıt0
yanıt0
SEBAHATTİN:

Sanatıda sanat olsa, ajdarın karadeniz versiyonu.. ismail zümrütüanka :)

28
19
yanıtYanıtla
ayşesena:

ya bu adamlar bu paraları nasıl kazanıyorlar şarkı söylemeklemi ay nasıl gelir diye düşünüyoruz iki kişi çalışmamıza rağmen

30
9
yanıtYanıtla
azınıburnunuyirim:

TİPE BAK LAA,GÖREN MUZ CUMHURİYETİ KRALI ZANNEDER,,KOFİK

30
7
yanıtYanıtla
X-RAY:

EVLİLİKLER TİCARET HANEYE DÖNMÜŞ,BUNDAN SONRA EVLENİLMEZ.EVLİLİK OUT, BERABERLİK İN,

31
5
yanıtYanıtla
MEHMET:

17 YILDIR ALDATIYORDU GIKIN ÇIKMADI ŞİMDİ PARASI ARTTI HERALDE PARANIN GÖZÜNÜ SEVEYİM LAA

14
11
yanıtYanıtla
mehmet yılmazselem_1002@hotmail.com:

17 YILDIR ALDATIYORDU GIKIN ÇIKMADI ŞİMDİ PARASI ARTTI HERALDE PARANIN GÖZÜNÜ SEVEYİM LAA

yanıt0
yanıt0
insanlık dostu:

Yazık çok yazık sanatçımız Bunu Bence hiç hak etmemişti Böyle mahkemeyi böyle Adaleti kınıyorum adamcağıza Bu kadar nafaka Bağlamaları insafsızlık Her boşanan bu kadar nafakamı ödüyor, kazanmak o kadar kolaymı ismail türütü eleştirenler kendileri aynı duruma düşselerdi ne yapardı .eşle ANNE Arasında seçim Anneden yana Anadolu çocuğuna yakışır .SANATÇIMIZA Sabırlar diliyorum.

3
11
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title