Haberler

İsmail Saymaz, 'Ali İsmail, Emri Kim Verdi' Adlı Kitabını İmzaladı

İZMİR Enternasyonal Fuarı'nda Çiğli Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliğe katılan gazeteci- yazar İsmail Saymaz, 'Ali İsmail, Emri Kim Verdi' adlı kitabını imzaladı.

CHP'li Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan tarafından okurlara hediye edilen kitapla birlikte kuyruğa giren İzmirliler, kitabın yazarı, gazeteci İsmail Saymaz ile sohbet etme imkanı buldu. Başkan Arslan, "Demokrasi, aykırılık, demokratlaşmak ve Cumhuriyeti savunmak gibi önemli kavramları İsmail Saymaz'da görüyoruz. Özellikle 15 Temmuz darbe tartışmasıyla bağlantılı olarak haber programlarında ve tartışma programlarında izlediğimiz İsmail Saymaz demokratik kişiliği ile Türkiye'de ki diğer yazar ve çizerlere örnek olsun" dedi. Saymaz da İzmir'de çok sayıda fuar ziyaretçisine ulaşmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti vurgulayarak, "Türkiye ne bir darbe ne demokrasi üzerinde bir tahakküme maruz kalır umarım her kimliğiyle daha demokratik daha eşit bir kimliğe Türkiye'mize kavuştururuz" dedi.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İsmail Saymaz Türkiye İzmir Çiğli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title