Haberler

İsmail Küçükkaya Kimdir? (Gazeteci Yazar)

İsmail Küçükkaya 1972 yılında Kütahya ilinin Simav beldesinde dünyaya geldi.

İlk ve orta öğrenimini Kütahya'da tamamlayan İsmail Küçükkaya 1993 senesinde Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümünü başarıyla bitirmiştir.

İsmail Küçükkaya 1991 senesinde Hürriyet Gazetesi'nde başladığı muhabirlik görevini başarıyla sürdürdükten sonra Sabah ve Star Gazetesinde muhabirliğe devam etmiştir. Daha sonra 2000 yılında Akşam Gazetesi'nde köşe yazarlığına başlayan İsmail Küçükkaya 2003 de Akşam'daki yazıları ve bunun yanı sıra SKYTÜRK Tv de Ankara Temsilciliği görevlerini icra etmeye başladı. 2005 ve 2008 yılları arasında ise Akşam Gazetesi'nin Ankara Temsilcisi olarak çalışan İsmail Küçükkaya 2008 senesini Kasım ayından bu yana Akşam Gazetesi'nin Genel Yayın Yönetmenliğini yürütmektedir.

Aşina Kitaplar'dan yayın hayatına sunulan İlber Ortyalı, Hilmi Yavuz, Ahmet İnam, Erol Göka ve Cengiz Güleç gibi çeşitli yazarların çeşitli kitaplarının editörlüklerini yapan İsmail Küçükkaya, 2008 seensinde 'Cumhuriyetimize Dair' isimli kitabı yazmıştır.

İsmail Küçükkaya Kitapları

*Cumhuriyet'in İlk Yüzyılı (1923-2023)

Kaynak: İsmail Küçükkaya Kimdir?

Kaynak: Haberler.Com / Yerel

İsmail Küçükkaya Akşam Gazetesi Kütahya Simav Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (1)

ecesainkaplangalatasaraylım:

İsmailküçükkayam

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title