Haberler

İsmail Köybaşı'ndan Fikret Orman'a: İntikam Değil Prensip Meselesi

Güncelleme:

İsmail Köybaşı, Fikret Orman'ın "İnşallah İsmail intikam için Fenerbahçe'yi seçmemiştir" sözlerine "İntikam değil, prensip meselesi" diyerek tepki gösterdi.

Gökhan Gönül'ün imza töreni sonrası Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın "İnşallah İsmail intikam için Fenerbahçe'yi seçmemiştir" sözlerine İsmail Köybaşı'nın tepki gösterdiği öğrenildi.

"BEN ŞAMPİYON OLMUŞ TAKIMIN SOL BEKİYİM"

İsmail'in yakın çevresine, "Bana 1.1 milyon Euro önerdiler, kabul ettim. Ancak daha sonra Gökhan'a 2.2 milyon Euro verdiler. Bana teklif edilen paranın tam iki katı. Ben şampiyon olmuş bir takımın sol bekiyim. Gökhan ağabeyi çok severim. O da Fenerbahçe'nin sağ bekiydi. Ama arada iki kat fark vardı. Benim yerimde Gökhan ağabey de olsa o da aynısını yapardı. Bu intikam değil, prensip meselesi. Biz profesyonel oyuncularız" dediği öğrenildi.

FİKRET ORMAN'IN İSMAİL AÇIKLAMASI

Başkan Fikret Orman, Beşiktaş'ın yeni transferi Gökhan Gönül'ün imza töreninde konuşmuş, bir basın mensubunun İsmail'in transferini sorması üzerine şu açıklamayı yapmıştı:

"Biz böyle basit şeylerin içerisinde camia olarak olmadık. Bizim duruşumuz olduğunu ve bu duruşa göre hareket ettiğimizi ifade ediyoruz. Gökhan, Milli Takım'ın oyuncusu, beğendiğimiz bir oyuncu o sebeple Beşiktaş'a transfer ettik. İnşallah İsmail de o amaç için gitmemiştir. İsmail bize hizmet etti, sevdiğimiz bir oyuncumuzdu. Biz çalım atmak için Gökhan'ı transfer etmedik."

(Kaynak: Takvim)

Kaynak: Haberler.com / Spor

İsmail Köybaşı Fikret Orman Gökhan Gönül Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

SALİM:

İSMAİL KÖYBAŞI ÇOK DOĞRU SÖYLEMİŞ. GÖKHANDA MİLLİ TAKIM OYUNCUSU İSMAİLDE, BAY ORMAN ŞAMPİYON OLMUŞ TAKIMIN OYUNCUSUNA DIŞARDAN GELENDEN AZ PARA VERİRSE HERKES AYNI ŞEYİ YAPAR.

20
2
yanıtYanıtla
yusuf yusuf:

al birini vur ötekine sanki bana dünya yıldızı adamlar. .

12
1
yanıtYanıtla
Sportakımı:

Bence Fenerbahçe Van der wieli alarak zaten gökhan transferine iyi bir cevap verdi. İsmail köybaşıda bu takıma alınabilir ama umarım beşiktaştan intikam alıcaz diye alınmamıştır yoksa bu işin sonu hasan ali kaldı. gibi fiyasko olur.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title