Haberler

    İsmail Kartal: Önce Lider Ardından Şampiyon Olmak İstiyoruz

    Güncelleme:

    Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, "Hafta sonu inşallah kazanarak şampiyonluk yolunda önemli galibiyet alacağız." dedi.

    Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Mersin İdman Yurdu'nu 2-1 mağlup eden Fenerbahçe'de teknik patron İsmail Kartal maç sonu açıklamalarda bulundu.

    Mersin'e avantajlı bir skor almak için geldiklerini belirten İsmail Kartal, sonuç olarak bu avantajı elde ettiklerini söyledi.

    "ÖNCE LİDERLİK SONRA ŞAMPİYONLUK"

    Galatasaray derbisiyle ilgili de açıklamalar yapan İsmail Kartal, "Hafta sonu inşallah istediğimiz sonucu alıp şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet almak istiyoruz. Galatasaray maçını kazanıp avantaj elde etmek istiyoruz. Önce lider ardından şampiyon olmak istiyoruz" dedi.

    "UMARIM DIEGO BÖYLE DEVAM EDER"

    Mersin İdman Yurdu karşısında ilk golü kaydeden Diego hakkında da konuşan İsmail Kartal, "Diego bugün çok iyiydi. Umarım bu gollerine ligde de devam eder ve bize fayda sağlar" sözleriyle açıklamalarına son verdi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Türkiye Kupası Galatasaray Fenerbahçe Mersin Spor Haberler

    500

    Yorumlar (12)

    VELİ:

    yenseniz de lider olamıyorsunuz ki. koçum.

    4
    1
    yanıtYanıtla
    game_ower:

    biri öğretsin şu kuklaya lider olmadan şampiyon da olunmaz aziz güncellemesini yapmadı galiba . .

    4
    0
    yanıtYanıtla
    AZIZ BAHÇE:

    Volkan''ı mutlaka oynatmalısın oca. Oynat ki Sneijder ona ve şikeci fenere gereken cezayı kessin. . Versin ayarı, sağlı sollu füzelerle.

    3
    1
    yanıtYanıtla
    tamer tuncerMobil-IOS:

    İsmail hoca sana he he diorumm ne guzelde hayal kuruyosunuz.:):)

    4
    0
    yanıtYanıtla
    fb.li:

    Siz salakça Akhisar ve Konya. ya puan kaybet liderliği ver kandi stadında sonra kalk ben puan alacam de inşaallah alırsın ama işin zor. . . Kendi sahanız da kolayı varken yapmayıpta zoru aramak macera. . . Ayağa gelen fırsatı tep şimdi uğraş salaklığın daniskası. . .

    3
    0
    yanıtYanıtla
    fb.li:

    İsmail hoca sen ve futbolcuların şaşkın bakkalı oynuyorsunuz. . . Kendi sahanda Trabzonu yeneme 2 puan kaybet, Sonra Akhisar gibi takıma kendi saha avantajını kullanamayıp yenil, sonra Konya gibi GS. den iki maçta 9 gol yiyen takımla berabere kal, puanları bol keseden dağıt liderle aranda 4 puan olsun şimdi zoru başarmaya kalk. . . Kendi sahasında Akhisarı yenemeyen kalkacak GS. yi yenmeye. . . Zaten yenilirseniz lig çoktan biter GS. size aradaki 7 puanı kolay kolay kapattırmaz bilmiş olun. . . Rahat rahat elini kolunu sallayarak şampiyon olur. . .

    3
    0
    yanıtYanıtla
    burakmobilWeb@haberler.com:

    Şikebahceden bir sey olmaz

    3
    0
    yanıtYanıtla
    haydarmobilWeb@haberler.com:

    Şikebahce şampion olsa ne olur hic

    3
    0
    yanıtYanıtla
    sezin uzun:

    İsmail hayal göremem

    1
    1
    yanıtYanıtla
    reis:

    sen selçuğa sarıldıkça, bu takım kaybeder. . . akıllı ol hoca futbol, ayağına top yakışanlarla güzel. . . dan-dun savruk (emenike-selçuk) larla değil.

    1
    1
    yanıtYanıtla
    Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title