Haberler

    İsmail Kartal, Takımının Kupada Hızlı ve Sert Oynamasını İstiyor

    Güncelleme:

    Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, TFF Süper Kupa maçında Galatasaray'ı yenecek formülü belirledi, "Hızlı ve sert oynamalıyız." dedi.

    Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, TFF Süper Kupa maçında Galatasaray'ı yenmek için belirlediği formülü oyuncularına aktardı.

    Fenerbahçe’nin teknik patronu, sarı-kırmızılı rakiplerinin Cesare Prandelli yönetimindeki son 5 hazırlık maçında Mancini dönemine göre sert ve temaslı futbol oynadığına dikkat çekti. Olympiakos ve Roma karşısında sergilenen performansın derbiye yetmeyeceğini kaydeden Kartal daha sert ve hızlı olmaları gerektiğinin altını çizdi.

    FUTBOLCULARINI TOPLADI, İSTEKLERİNİ SIRALADI

    Fenerbahçe’nin hocası İsmail Kartal, Galatasaray ile oynayacakları TFF Süper Kupa maçı öncesi futbolcularıyla yaptığı toplantıda isteklerini sıraladı.

    Olympiakos ve Roma ile oynanan maçlarda sergilenen futboldan genel olarak memnun kaldığını dile getiren Kartal eksik oldukları noktaları da tek tek anlattı.

    "DAHA SERT VE HIZLI OYNAMALIYIZ"

    Deneyimli teknik adam, TFF Süper Kupa’yı kazanmaları için daha sert ve hızlı oynamaları gerektiğine vurgu yaptı. Olympiakos ve Roma maçlarındaki futbolun derbiye yetmeyeceğini kaydeden sarı-lacivertli teknik direktör, rakip analizinde sarı-kırmızıların ikili mücadalelerdeki sert oyununu tespit etti.

    "KARŞILIK VERELİM"

    Roberto Mancini ile yollarını ayıran Galatasaray’ın, Cesare Prandelli göreve geldikten sonra daha sert ve temas üzerine kurulu bir futbol oynamaya başladığının altını çizen İsmail Kartal, futbolcularından rakibin stratejisine karşılık vermelerini istedi. İsmail Kartal bunu başarmaları halinde maçı kazanacaklarını söyledi.

    Teknik heyet, Galatasaray analizini dün tamamladı. Sarı-kırmızılı takımın bu sezon oynadığı 5 maçı da izleyen Kartal ve ekibi, rakibin güçlü ve zayıf yönlerini belirlemeye çalıştı. Teknik kadronun ortaya çıkarılan bilgileri oyunculara aktardıkları kaydedildi.

    ZEMİN KORKUSU

    Bu arada İsmail Kartal ve yardımcılarının, Manisa 19 Mayıs Stadı’nın zemininden endişeli olduğu belirlendi. Yeni dönemle birlikte pas trafiğini hızlandıran ve oyuncularından tempoyu sürekli yüksek tutmalarını isteyen Kartal’ın, kötü zeminin oyun planlarını bozmasından çekindiği ifade edildi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    İsmail Kartal Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
    500

    Yorumlar (8)

    ayhan:

    bu fınal maçları galatasaray en sevdığı maçlar dünya devide olsa boyunubükük galatasarayın önünde

    26
    4
    yanıtYanıtla
    GURBETCi:

    SEN SIK DiSiNi CiM BOM BiLiR iSiNi KUPALARIN TAKIMI CiM BOMA BASARILAR DiLERiM

    20
    7
    yanıtYanıtla
    adsız:

    bastır fener arkandayız !!!!!

    10
    7
    yanıtYanıtla
    Tc:

    Gerçi şu konuda haklı İsmail Kartal bey galatasaray cesar prandelli geldiğinden beri sert ve hücum savunma tarzlı güçlü oynuyor galatasaray

    9
    4
    yanıtYanıtla
    Ozan:

    Emenike vs Musa soww alayına gider sıkıntı yok beyler relax

    3
    6
    yanıtYanıtla
    Ozan:

    Moussa vs emenike ilk yarıdan bitirir bu cinconların işini

    2
    7
    yanıtYanıtla
    kutahyali:

    fenere coca cola super kupasi yeter

    2
    1
    yanıtYanıtla
    Tc:

    Hadi ulam aysal efendi balanta transferini bitir

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title