Haberler

    İsmail Kartal'ı Bekleyen Büyük Tehlike

    Ersun Yanal, sevilmediği için Fenerbahçe'de kalamadı.

    Herkesin bildiği gibi Ersun Yanal takım içerisinde sevilmiyordu. Gidişi de onu sevmeyen futbolcuların yüzünden oldu. İsmail Kartal ise tüm Fenerbahçeli oyuncuların çok sevdiği bir isim. Kartal'ın takımda çok yakın olduğu oyuncular var. Volkan, Emenike, Sow, Emre ve Gökhan gibi. İsmail hoca, gönülden bağlı olduğu isimlere formsuz da olsalar görev veriyor. Kötü de oynasalar "sevdiği isimler" söz konusu olunca taviz vermiyor, güveniyor.

    ÖZÜ SÖZÜ BİR AMA...


    Yanal sevilmediği için takımda kalamadı. Kartal'ı bekleyen tehlike ise tam tersi. Onu da sevdiği ve gözü kapalı güvendiği isimler yakacak! Lig yeni başladı. İsmail hoca böyle devam ederse teknik direktörlük macerası kısa sürecek gibi görünüyor. Kartal, inandığı insanla gözünü bile kırpmadan ölüme gider. Sakin halinin altında Karadeniz insanının hırçınlığını taşır. Fenerbahçe'de 4 yıl yardımcı hocalık yaptı. Bu dönemde oyuncularla ağabey-kardeş ilişkisi kurdu. Zaten Kartal'ı tanıyıp da sevmemek mümkün değil. Özü de sözü de birdir.

    'GENERAL GİBİ DAVRAN'


    Ama artık futbolcularla ağabey-kardeş ilişkisini rafa kaldırmasının zamanı geldi. Yardımcı hocalıkla teknik direktörlük arasında çok büyük bir fark var. Teknik olarak yardımcı olmakla, bütün sorumluluğu almak aynı şey değil. Generaller savaşı kazanır ya da kaybeder. İsmail hoca da artık general gibi davranmalı. Otoritesini kurmalı. İsmail hoca buralara dişiyle tırnağıyla mücadele ederek, sabrederek, her gün kendisini geliştirerek ve hak ederek geldi. Arkasında ona inanan ve güvenen milyonlarca insan var. Fenerbahçe Teknik Direktörü, "Maç kaybedeceğim" korkusu yaşamaz. Bir maç kaybeder sonra 10 maç kazanır.

    MAZERET ÜRETEMEZSİN


    Trabzon maçı sonrası yaptığı basın toplantısında, "Rakip kapandı. Hiç açılmadılar" dedi. Hocam! Galatasaray ve Beşiktaş hariç bütün takımlar Fenerbahçe'ye kapalı oynar. Rakibi açmak senin işin. Gol atmak için, kazanmak için taktikler üretmek senin işin. Takım içi adaleti bir an evvel sağlaması gerekiyor. İsmi ne olursa olsun, formayı kim hak ediyorsa o giyecek. Bunu yaptığı sürece zaten oturmuş olan kadrosuyla yine açık ara şampiyon olur. İsmail Kartal'ın bilgisine, tecrübesine herkesin inancı var ama takımı sadece duygularıyla idare etmeye devam ederse kendi sonunu hazırlar.

    Sabah

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    İsmail Kartal Ersun Yanal Moussa Sow Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
    500

    Yorumlar (1)

    ock:

    alma gariplerin ahını çıkar aheste aheste. . . . . etme bulma dünyası. . . . . . futbolcularla bir olup kuyusunu kazdığınız antrönörleri aynı durum başına gelince anlarsın. . . . . . . .

    1
    1
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title